Ηλιοφάνεια Ο Καιρός Athens, Greece +25°C, Ηλιοφάνεια

Επιστρέφει θρυλική εκπομπή στην ΕΡΤ μετά από 28 χρόνια!

Επιστρέφει θρυλική εκπομπή στην ΕΡΤ μετά από 28 χρόνια!

Πότε θα τους ξαναδούμε…

Μία από τις εκπομπές που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση και άλλαξε το τηλεοπτικό τοπίο ήταν οι «Ρεπόρτερς», που βγήκαν πρώτη φορά στον «αέρα» τον Δεκέμβριο του 1981 από την τότε ΥΕΝΕΔ. Την εκπομπή υπέγραφαν οι δημοσιογράφοι Γιάννης Δημαράς, Γιώργος Λιάνης και Κώστας Χαρδαβέλλας, οι οποίοι 28 χρόνια μετά την τελευταία τους εκπομπή, το 1989, επιστρέφουν στην ΕΡΤ και μιλούν «Προσωπικά» στην Έλενα Κατρίτση.

Ήταν μία πρωτοποριακή εκπομπή που σημείωσε τεράστια επιτυχία, καθώς παρουσίασε για πρώτη φορά μεγάλα κοινωνικά θέματα, αποκλειστικές συνεντεύξεις αλλά και έρευνες που άφησαν εποχή! Όπως οι εκπομπές που έγιναν για την αγία Αθανασία του Αιγάλεω, το Κωσταλέξι, το Κυπριακό, την υπόθεση Μουστακλή, τη δολοφονία Πέτρουλα, τα βασανιστήρια στις φυλακές αλλά και συνεντεύξεις, όπως του Στέλιου Καζαντζίδη, ο οποίος λόγω της κόντρας του με τη δισκογραφική του εταιρεία αρνιόταν να τραγουδήσει για χρόνια, και της Ειρήνης Παππά που έψαλλε στην Αγιά Σοφιά.

Οι «Ρεπόρτερς» θυμούνται  περιστατικά από την κοινή τους διαδρομή, μιλούν για τις παρεμβάσεις που δέχθηκαν, για θέματα που «κόπηκαν», καθώς και για το πώς γράφτηκαν οι τίτλοι τέλους της εκπομπής.

Αυτή την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου, στις 16:00.Σχετικά Άρθρα

Τζώνη Καλημέρης: Από τι θα εξαρτηθεί το «κόψιμο» του Spata Live; (βίντεο)

Είναι ευχαριστημένος από τις ψυχαγωγικές εκπομπές του ΑΝΤ1 συνολικά;

Survivor: Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει τη συνομιλία που είχε με τον Σπαλιάρα

Ο τραγουδιστής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα screenshot από τη συνομιλία με τον Σπαλιάρα

Πόσα ζήτησε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για να παρουσιάσει ένα διήμερο αφιέρωμα στην ΕΡΤ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου παρουσίασε δύο εκπομπές, στις οποίες προβλήθηκαν οι φετινές συμμετοχές της Eurovision 2016. Η εκπομπή, φυσικά, παρουσιάστηκε στην