Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων Ο Καιρός , 0°C, Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων

Ξεπαγώστε την Μπριζόλα σας Μέσα σε 3 Λεπτά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεπαγώστε την Μπριζόλα σας Μέσα σε 3 Λεπτά (ΒΙΝΤΕΟ)

BRIZOLAAAAA

Υπάρχει ένα τρικ μαγειρικής που σας έχει ξεφύγει. Διαβάζοντας παρακάτω θα συνειδητοποιήσετε ποιο είναι το λάθος που (ενδεχομένως) κάνετε μια ζωή και δεν τρώτε τέλεια μαγειρεμένες μπριζόλες.

Σύμφωνα με τον Senior Editor του Cook Illustrated, Dan Souza, αλλά και την ερευνητική ομάδα Test Kitchen, το να μαγειρεύετε τις μπριζόλες σας αφού πρώτα έχουν ξεπαγώσει είναι λάθος. Παρόλο που οι ξεπαγωμένες μπριζόλες τρώγονται μια χαρά, αν δοκιμάσετε να μαγειρέψετε τις μπριζόλες σας χωρίς να τις ξεπαγώσετε προηγουμένως, θα καταλάβετε τεράστια διαφορά στη γεύση αλλά και στην εμφάνιση.

Οι παγωμένες μπριζόλες όταν μαγειρευτούν κατευθείαν από κατάψυξη γίνονται πιο νόστιμες.
Οι παγωμένες μπριζόλες (αλλά και τα παγωμένα ψάρια) όταν μαγειρευτούν κατευθείαν από κατάψυξη γίνονται πιο νόστιμες.

Τα 10 Tips στην Κουζίνα που Κάθε Νοικοκυρά Πρέπει να Ξέρει

Πώς θα μαγειρέψετε μια παγωμένη μπριζόλα

1. Ξεκινήστε βγάζοντας την μπριζόλα από την κατάψυξη και βάζοντας ελαιόλαδο στο τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία.

2. Μόλις το λάδι ζεσταθεί βάλτε την μπριζόλα κατευθείαν μέσα σε αυτό προσθέτοντας τα απαραίτητα μπαχαρικά που θέλετε. Μετά από 90 δευτερόλεπτα γυρίστε την μπριζόλα από την άλλη πλευρά.

3. Μόλις περάσουν ακόμα 90 δευτερόλεπτα, βγάλτε την μπριζόλα και τοποθετήστε την σε ένα ταψάκι στον φούρνο όπου θα την ψήσετε πλέον στους 200 βαθμούς για 18-20 λεπτά (ανάλογα με το πόσο καλά ψημένη τη θέλετε).

ΠΗΓΗ: spirossoulis.com



Σχετικά Άρθρα

Να τι να κάνεις για να μη σπάσει το αυγό ενώ το βράζεις

Τι πρέπει να κάνεις για να μη σπάσει μέσα σε 3 με 5 λεπτά max το αυγό ενώ το βράζεις;

Σαλάτα ζυμαρικών – Γρήγορα ναι, πρόχειρα όχι!

Τι θα φάμε σήμερα; Τι λες να ετοιμάσεις σαλάτα; Ο καιρός απαιτεί δροσιστικά πιάτα, χωρίς πολλές θερμίδες που μπορούν όμως

Αρώματα και γεύσεις Αρχαίας Ελλάδας! Κοτόπουλο με Μέλι και Θυμάρι

Συνταγή εμπνευσμένη από την αρχαία ελληνική κουζίνα της κλασσικής περιόδου και τους Δειπνοσοφιστές.