Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων Ο Καιρός , 0°C, Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων

5 μαγικές τροφές που καταπολεμούν την κυτταρίτιδα!

5 μαγικές τροφές που καταπολεμούν την κυτταρίτιδα!

Η κυτταρίτιδα αποτελεί έναν εφιάλτη για πολλούς άνδρες και γυναίκες, ανεξάρτητα από το βάρος τους. Πολύ συχνά αναζητούμε τη λύση σε διάφορα χημικά προϊόντα και ξεχνάμε τις τροφές, τις βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία τα οποία είναι πολύ πιο αποτελεσματικά από οποιοδήποτε προϊόν που θα βρούμε στο φαρμακείο. Σε συνδυασμό με κατανάλωση 2 λίτρων νερού καθημερινά και σωματικής άσκησης, το πρήξιμο, η κατακράτηση και το λίπος δεν χαίρονται και μπαίνουν στο καβούκι τους. Σας παρουσιάζουμε τις 5 τροφές που λειαίνουν το κορμί σου, όπου υπάρχει όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Αβοκάντο
Ναι, είναι λιπαρή τροφή, αλλά από τις καλές. Τα λιπαρά οξέα του αβοκάντο βοηθούν στη μείωση της κυτταρίτιδας και βελτιώνουν την ποιότητα και άρα την όψη του δέρματος. Μην το παρακάνεις με την ποσότητα. Μισό μέσα στη σαλάτα σου είναι ιδανική μερίδα.

Καρπούζι
Τροφές που κατά 92% είναι νερό, όπως το καρπούζι φωνάζουν ενυδάτωση από χιλιόμετρο. Το καρπούζι προλαμβάνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού και ενεργοποιεί την καύση του λίπους.

Μούρα
Άσπρα μούρα; μαύρα μούρα; κόκκινα; μπλε; Όλα τους ισχυρά αντιοξειδωτικά, πλούσια σε βιταμίνη C, άρα πολύ κολλαγόνο, το οποίο είναι υπεύθυνο για την ελαστικότητα του δέρματος. Ιδανικά για διατροφές που στοχεύουν στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Μην ξεχνάς τα μούρα σου λοιπόν!

Σολομός
Άλλο ένα λιπαρό τρόφιμο που κάνει καλό. Τα Ω3 λιπαρά περιορίζουν την εμφάνιση φλεγμονών και ρυθμίζουν τη λεμφική κυκλοφορία. Αρκεί να τρώγεται ψητός και όχι με πολλά λάδια.

Μπρόκολο
Το μπρόκολο είναι υπερτροφή και όσο πιο γρήγορα το αποδεχτείς, τόσο περισσότερα ωφέλη για σένα. Ένα από τα πλεονεκτήματά του το γεγονός ότι το Α λιποϊκό οξύ που έχει σε αφθονία, αποτρέπει τη σκλήρυνση του κολλαγόνου. Μην το παραβράσεις, ο ήπιος τρόπος μαγειρέματος είναι ο καλύτερος.Σχετικά Άρθρα

Εξαφάνισε τις ραγάδες με φυσικό τρόπο!

Απαλλάξου οριστικά από τις ραγάδες

Ποιο χρώμα concealer πρέπει να επιλέξεις

Το άρθρο που γράφω σήμερα αναφέρεται στο αγαπημένο μου προϊόν.. το concealer! Με αυτό το υπέροχο καλλυντικό μπορείς να κάνεις

Και όμως! Και οι Ελληνίδες stars έχουν κυτταρίτιδα (ΦΩΤΟ)

Μπορούμε επιτέλους και εμείς οι απλές θνητές να νιώσουμε καλύτερα.