Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων Ο Καιρός , 0°C, Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων

Αποκαλύψεις για τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»! Τι λέει η παραγωγός της εκπομπής

Αποκαλύψεις για τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»! Τι λέει η παραγωγός της εκπομπής

Το περιοδικό  Down Town αποκαλύπτει σήμερα όσα δεν ξέραμε για την εκπομπή  «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Μεταξύ άλλων σε σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται, ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν ήταν η πρώτη σκέψη της παραγωγού Βίκυς Λάσκαρη.

Η ίδια ήταν παραγωγός της αντίστοιχης εκπομπής που έκανε η Σεμίνα Διγενή στην ΕΡΤ πριν από χρόνια. Όταν η Σεμινα έφυγε για τον Alpha, ο Τζώνη Καλημέρης της ζήτησε να καλύψουν το κενό με μια μουσική εκπομπή. Για πολλές μέρες έσβηνε και έγραφε ονόματα σε μια ατζέντα. Ποιοι ήταν οι επικρατέστεροι;

Και όμως, το όνομα της Ρούλας Κορομηλά είχε πέσει πρώτο στο τραπέζι. Επίσης, σκέφτηκε και την Έλενα Ακρίτα για ένα αντίστοιχο Αλάτι και Πιπέρι, σε σύγχρονη εκδοχή.

«Σημείωνα ηθοποιούς, παρουσιαστές. Ξαφνικά μου ήρθε μια φλασιά. Δεν τον γνώριζα τον Σπύρο προσωπικά. Θυμήθηκα μια συνέντευξή του που έλεγε πόσο αγαπάει το ελληνικό τραγούδι. Είναι απίστευτος, έχει τρομερές γνώσεις. Τελικά δεν ξέρω αν υπάρχει πιο κατάλληλος από τον Σπύρο γι’ αυτήν τη θέση. Είμαστε μαζί τόσα χρόνια. Λέμε συχνά για πλάκα ότι αν είχαμε παιδί, τώρα θα πήγαινε στο Γυμνάσιο».

 


Σχετικά Άρθρα

ΚΑΒΓΑΣ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΟ SURVIVOR! Τι έκανε ο Σπαλιάρας και έβγαλε εκτός εαυτού Ντάνο και Κοκκινάκη

Καβγάς άνευ προηγουμένου ξέσπασε ανάμεσα στους Διάσημους και στους Μαχητές του Survivor μετά το τέλος του αγώνα για το έπαθλο

ΣΟΚ! Έρχεται ριάλιτι με φόνους και βιασμούς!

Το νέο reality show διαφημίζεται ως το απόλυτο τεστ δοκιμασίας χωρίς κανόνες. Ακόμα και ο φόνος ή ο βιασμός θα