Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων Ο Καιρός , 0°C, Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων

«Bόμβες» από τον αδελφό του Στάθη Ψάλτη

«Bόμβες» από τον αδελφό του Στάθη Ψάλτη

PSALTISSS

«Bόμβες» από τον αδελφό του Στάθη Ψάλτη

«Δεν με νοιάζει αν θα μου κάνουν μήνυση. Είπα το παράπονό μου για τον αδελφό μου, που ήταν ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο και θέλω ο κόσμος να ξέρει όλη την αλήθεια για το τελευταίο διάστημα της ζωής του», υποστηρίζει ο γνωστός ηθοποιός και αδελφός του Στάθη Ψάλτη, ο Γιάννης Ρώτας στην Espresso, δίνοντας το στίγμα μιας υποβόσκουσας «σφαγής» στην οικογένεια Ψάλτη, 46 μέρες μετά τον θάνατό του.
Ο ίδιος αποκαλύπτει τον λόγο που τον έκανε να μιλήσει εναντίον της Χριστίνας Φιτσάκη και μάλιστα υποστηρίζει ότι ο αδελφός του ήταν «άστεγος» το τελευταίο διάστημα της ζωής του. «Βγήκα από τα ρούχα μου όταν έμαθα ότι ο Στάθης, λίγους μήνες πριν πεθάνει, ήταν χωρισμένος από την τελευταία σύζυγό του.
Το ότι είχαν χωρίσει το έμαθα μετά τον θάνατο του αδελφούλη μου, γιατί δυστυχώς κάποια άτομα που ήταν κοντά του και έκαναν τύπου δημόσιες σχέσεις τα καλύπτανε. Μάλιστα, στην τελευταία του περιοδεία, όπου στον θίασο ήταν και η γυναίκα του, εκείνη χρησιμοποιούσε το επώνυμο Φιτσάκη και όχι Ψάλτη και έμεναν και σε διαφορετικά δωμάτια. Μετά τον χωρισμό τους, η κ. Φιτσάκη μετακόμισε σε ένα σπίτι κοντά στη μάνα της στου Ζωγράφου και είχε πάρει όλα τα πράγματά της από εκεί όπου έμεναν με τον αδερφούλη μου», ισχυρίζεται ο ηθοποιός.

Πηγή: EspressoΣχετικά Άρθρα

«ΔΕ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΦΡΟΣΩ»: Μάρτυρας κλειδί – Πιθανή συνυπαιτιότητα των κοριτσιών

-Στα δικαστήρια θα λυθούν οι  διαφορές της υπόθεσης του μοιραίου τροχαίου που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη.H  οικογένεια του,

Μια προσευχή για τη γλυκιά Ντένια: Το κορίτσι που συγκίνησε όλη την Ελλάδα, πετά για Αμερική

Το κορίτσι που με τη σοβαρή περιπέτειά του, συγκίνησε όλη την Ελλάδα, εδώ και λίγη ώρα, πετά με το πρωθυπουργικό

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η «ΞΑΝΘΙΑ ΝΕΡΑΙΔΑ» – Η μεγάλη ατυχία της

Οι φωτογραφίες της Δέσποινας Ζερβάκη συζητήθηκαν τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ιταλία.