Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων Ο Καιρός , 0°C, Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων

Δεν φαντάζεστε τι δώρο έκανε η βασίλισσα Ελισσάβετ στην Μέγκαν

Δεν φαντάζεστε τι δώρο έκανε η βασίλισσα Ελισσάβετ στην Μέγκαν

Πιάτα και διάφορες οικιακές συσκευές είναι τα δώρα που συνήθως παίρνουν οι νεόνυμφοι. Ο Χάρι και η Μέγκαν πήραν, όμως, κάτι πιο πολυτελές. Η Ελισάβετ η Δεύτερη τους δώρισε ένα εξοχικό. Αλλά τι εξοχικό!

Σύμφωνα με το Metro το York Cottage είναι βασιλική ιδιοκτησία στο 81 τετραγωνικών χιλιομέτρων κτήμα Σάντριγκαμ, στο Νόρφολκ, περίπου 177 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Kensington Palace. Η βασίλισσα το κληρονόμησε από τον πατέρα της, τον Γεώργιο 6ο, το 1952. Παλιά, ήταν γνωστό ως το Εξοχικό του Εργένη.

Το εξοχικό-γαμήλιο δώρο μοιάζει «με τρεις pub της «Merrie England», ενωμένες (σε ενιαίο κτίριο), αποπνέοντας χάρη και χαρακτήρα» περιγράφουν οι ρεπόρτερ του Metro.

Η βασίλισσα έχει δωρίσει μια κατοικία στο κτήμα Σάντριγκαμ και στον Ουίλιαμ και την Κέιτ. Προηγουμένως, και για σύντομο χρονικό διάστημα, το βασιλικό ζεύγος έμενε στο Amner Hall, και ο μεγαλύτερος γιος τους, ο Τζορτζ, πήγαινε νηπιαγωγείο εκεί κοντά.Σχετικά Άρθρα

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ: «Έκανα…»

Σε πρόσφατη συνέντευξη, η γνωστή παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη θα αποκαλύψει μια άγνωστη πτυχή στο ευρύ κοινό της ζωής της.

Νανά Καραγιάννη: Όσα αποκάλυψε ο διοικητής του νοσοκομείου για τις τελευταίες ημέρες της νοσηλείας της

  Ο διοικητής του νοσοκομείου «Αγία Όλγα» μιλά για τις τελευταίες μέρες της νοσηλείας της

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για Γιακουμάκη: «Ο θάνατός του είναι στυγερή δολοφονία» (video)

«Ο θάνατος του είναι στυγερή δολοφονία» υποστήριξε ο πρόεδρος του Δ.Σ. «Γραμμή ζωής»,  Γεράσιμος Κουρούκλης.