Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων Ο Καιρός , 0°C, Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων

Δύσκολες ώρες για τον Ντάνο! «Σήμερα έχασα έναν δικό μου άνθρωπο»

Δύσκολες ώρες για τον Ντάνο! «Σήμερα έχασα έναν δικό μου άνθρωπο»

Τους θαυμαστές του συγκίνησε σήμερα ο Γιώργος Αγγελόπουλος,  με τα όσα έγραψε για ένα αγαπημένο του πρόσωπο που έφυγε από τη ζωή.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, πέθανε η Μαρία Περουλάκη, μια γυναίκα που του έστελνε μηνύματα με ποιήματα τα οποία έγραφε αποκλειστικά για εκείνον.

Μπορεί να μην ήταν γνωστή στο ευρύ κοινό, παρόλα αυτά στη καρδιά του Γιώργου κατέχει μια ξεχωριστή θέση. Έτσι, θέλοντας να της πει το δικό του αντίο, δημοσίευσε μια εικόνα στο προφίλ του και μέσω της λεζάντας, έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο.

«Σήμερα έχασα έναν δικό μου άνθρωπο. Μια γυναίκα που ήξερα, χωρίς να την έχω συναντήσει ποτε! Μια ποιήτρια που έγραφε για μένα σαν να ήταν οικογένεια μου. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω τον θυμό μου που δεν συναντηθήκαμε να σε ευχαριστήσω από κοντά. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια αυτής της Κυρίας. Κυρία Μαρία Περουλάκη (γιαγιά μου) σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Να έχεις καλό ταξίδι και καλή ανάπαυση στην όμορφη ψυχή σου».Σχετικά Άρθρα

Θύμα τροχαίου ο Κώστας Βουτσάς

Σε τροχαίο ατύχημα στη Θάσο ενεπλάκη ο Κώστας Βουτσάς. Ο γνωστός ηθοποιός που στα 83 του έγινε πατέρας και απέκτησε

Αυτή είναι η καλλονή δημοσιογράφος της Real! Έβαλε δύσκολα στον… Γιάννη Σφαιρόπουλο

Το στιγμιότυπο με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο έκλεψε την παράσταση