Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων Ο Καιρός , 0°C, Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων

Εσείς το ξέρατε; Το απίθανο μυστικό που έκρυβαν όλα τα παπούτσια της Τζάκι Κένεντι

Εσείς το ξέρατε; Το απίθανο μυστικό που έκρυβαν όλα τα παπούτσια της Τζάκι Κένεντι

Δεν είναι τυχαίο ότι η Τζάκι Κένεντι έγινε ένα διαχρονικό Fashion Icon.

Η πρώην Πρώτη Κυρία πρόσεχε την εμφάνισή της μέχρι το τελευταίο εκατοστό. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, μέχρι το τελευταίο χιλιοστό.

Στο βιβλίο με τίτλο «Το κορίτσι της Τζάκι: H ζωή μου με την οικογένεια Κένεντι» η επί χρόνια στενή συνεργάτης της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ αποκαλύπτει το ιδιαίτερα απαιτητικό γούστο της. Από το 1964 έως το 1977, η Κάθι Μακόν έζησε στο διαμέρισμα της Πέμπτης Λεωφόρου, έχοντας την ευθύνη της ντουλάπας της Τζάκι.

«Η ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο είχε τα καθημερινά ρούχα της Κυρίας, όλα διατεταγμένα σύμφωνα με το χρώμα τους», γράφει η Μακκόν. «Ποτέ δεν είχα δει μια τόσο εκθαμβωτική επιλογή παπουτσιών, μπότες London-look, γόβες σε κάθε χρώμα, πεντακάθαρα αθλητικά παπούτσια για πρωινές περιπλανήσεις».

Οι σόλες τους, ωστόσο, έκρυβαν ένα συναρπαστικό μυστικό.

AP

Έναν μικρό πάτο των 6 χιλιοστών που τοποθετούσε στο ένα τακούνι σε κάθε ζευγάρι παπουτσιών,«προφανώς για να αντισταθμίσει το ένα πόδι που ήταν ελαφρώς μικρότερο από το άλλο», ισχυρίζεται η βοηθός της. «Κανείς δεν θα μπορούσε ποτέ να το μαντέψει».

Η 72χρονη έχει δίκιο. Ακόμη και οι μεγαλύτεροι (και σχολαστικοί) φαν της Τζάκι δεν γνώριζαν αυτή τη λεπτομέρεια. Ένας κόκκος ρυζιού είναι ψηλότερος από 6 χιλιοστά.

Ίσως αυτή η προσοχή στη λεπτομέρεια να εξηγεί γιατί οι άνθρωποι εξακολουθούν να αγαπούν το θρυλικό ύφος της Τζάκι σήμερα.

AP

πηγή: bovary.gr


Σχετικά Άρθρα

Νατάλια Βοντιάνοβα: Ζωή σαν παραμύθι, ΑΛΛΑ με συμβιβασμούς…

Το ψευδώνυμο Supernova υπολείπεται για αυτό το μοντέλο του οποίου η ιστορία μοιάζει με παραμύθι, αφού καμία άλλη ιστορία ζωής

KATE MIDDLETON: Απλή και προσιτή μόνο με 89 ευρώ (ΦΩΤΟ)

Ως γνωστόν, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ μαζί με τον σύζυγο της πρίγκηπα Γουίλιαμ, βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στο Νέο Δελχί. 

ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΓΕΨΑΝ!Το κόκκινο χαλί των MTV Movie Awards 2016!

Λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί των κινηματογραφικών βραβείων του MTV.