Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων Ο Καιρός , 0°C, Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων

Fast and Furious Remake: Πάρτι για καλό σκοπό!

Fast and Furious Remake: Πάρτι για καλό σκοπό!

 

FF

Ο λόγος για το Fast and Furious Remake που θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο 56 του Ελληνικού Κόσμου και σκοπό έχει την στήριξη του «Δώσε ζωή» και της οργάνωσης «Αρωγή 12+».

Το Fast and furious remake λοιπόν, είναι γεγονός και αναμένεται να είναι το πιο σημαντικό πάρτι της χρονιάς, αφού θα συνδυάζει το υπερθέαμα της σειράς των ταινιών Fast and furious με πολύ χορό και φιλανθρωπική δράση.

Τι πιο ωραίο λοιπόν από το να διασκεδάζετε, να θαυμάζετε αυτοκίνητα που θα μπορούσατε να δείτε ίσως μόνο στις μεγάλες οθόνες  και παράλληλα να προσφέρετε σε αδύναμες κοινωνικά ομάδες;

Αυτός είναι ο σκοπός του Fast and furious event το οποίο θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 20-21 και 22 Οκτωβρίου στο κτίριο 56 του Ελληνικού Κόσμου, Πειραιώς 254.

Το event θα χωριστεί σε 3 διαφορετικές ημέρες με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις:

·         1η μέρα: (20-10) Την διασκέδαση των επισκεπτών αναλαμβάνουν οι καλύτεροι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του ραδιοφωνικού σταθμού best  92,6 – Ειδική ώρα έναρξης:  20:00

·         2η μέρα: (21-10): Το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας  απευθύνεται στους λάτρεις  της underground  και Rap μουσικής με τα καλύτερα ονόματα του χώρου – Ώρα έναρξης:  12:00

·         3η μέρα: Μεγάλα ονόματα της pop και mainstream μουσικής  θα χαρίσουν  ατελείωτες ώρες  χορού στο κοινό – Ώρα έναρξης:  12:00

Στον εκθεσιακό χώρο κατά την διάρκεια και των τριών ημερών θα διεξάγεται, στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου, έκθεση αυτοκικήτων με θέμα την ταινία  FAST & FURIOUS όπως επίσης και έκθεση πολυτελών αυτοκινήτων.

30 χορεύτριες, εστεμμένες και μοντέλα θα βρίσκονται ανάμεσα στα ειδικά διαμορφωμένα stages για επιδείξεις αλλά και φωτογράφιση με το κοινό ενώ δεν θα λείπουν και τα shows!

Αναλυτικά οι καλλιτέχνες ανά μέρα.

Fast and Furious Remake

Παρασκευή 20  – Σάββατο 21  – Κυριακή 22 Οκτωβρίου

«Ελληνικός Κόσμος»   –   κτίριο 56, Πειραιώς 254

Εισητήρια στο ταμείο 10 ευρώ

Προπώληση 7 ευρώ


Tags Άρθρου:
Fast and FuriousMADPARTY

Σχετικά Άρθρα

Η viral σερβιτόρα! Τα αντανακλαστικά της απλά δεν «υπάρχουν» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό που καταγράφει η κάμερα δεν μπορεί να το κάνει κανένας. Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου και αφήνει με

Το βίντεο σοκ που σύντομα θα το κατεβάσουν! Κάνουν σεξ σε πάρκο δίπλα στην ανήλικη κόρη τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα σοκαριστικό βίντεο καταγράφει ζευγάρι την ώρα που κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο και ένα ανήλικο κορίτσι κάθεται δίπλα τους.