Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων Ο Καιρός , 0°C, Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων

H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ξέρει πώς να ξυπνάει μνήμες…

H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ξέρει πώς να ξυπνάει μνήμες…

H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η 53χρονη ηθοποιός του «Sex and the City», θα ξαφνιάσει και πάλι το χώρο της μόδας. Θα εισάγει το μεταχειρισμένο, ως νέο και θα βαφτίσει έμπνευση την μεταποίσηση!

Θα παρουσιάσει τη δεύτερη σειρά ρούχων της – συνεργασία με τον οίκο Gap Kids – στις 27 Αυγούστου, την οποία έχει εμπνευστεί από διαχρονικά οικογενειακά κειμήλια.

«Η ιδέα των μεταχειρισμένων και το να τα μοιράζεσαι και να τα δίνεις σε άλλους είναι ο τρόπος με τον οποίο μεγάλωσα από οκτώ χρόνων, κι αυτό είναι που κάνω τώρα ως αδελφή. Υπάρχουν 13 ανιψιές και ανιψιοί και ξοδεύουμε πολύ χρόνο δίνοντας ο ένας στον άλλο καλαθιές ρούχα» εξήγησε η Πάρκερ στον «The Holywοod Reporter».

«Η μητέρα μου φύλαγε ό,τι φορούσα όταν ήμουν παιδάκι, κατά συνέπεια οι κόρες μου φορούν τα δικά μου μεταχειρισμένα. Άρα, σκέφτηκα ότι θα ήταν ένας τόσο όμορφος τρόπος να δημιουργήσω την κολεξιόν, έχοντας αυτό στον νου» πρόσθεσε.Σχετικά Άρθρα

Μάθε ποια είναι τα 5 in χρώματα που ταιριάζουν γάντι στις ξανθιές!

Μεταλλικά χρώματα. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν άλλωστε, αφού αποτελούν hot trend για αυτή τη περίοδο. Επίλεξε ιδανικά, για τις

Armani: Επέλεξε 4 top models άνω των 40 ετών για τη νέα του καμπάνια

Γιατί δεν επέλεξε νεαρά μοντέλα για να λανσάρει τη νέα του καμπάνια;