Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων Ο Καιρός , 0°C, Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων

Η Γερμανού έβαλε φωτιά στο Power of Love: «Η Αλεξάνδρα έχει σχέση με τον… » (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γερμανού έβαλε φωτιά στο Power of Love: «Η Αλεξάνδρα έχει σχέση με τον… » (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάποιες φήμες που είχαν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες για το Power of Love, επιβεβαίωσε η Ναταλία Γερμανού το πρωί του Σαββάτου. Η παρουσιάστρια δήλωσε ότι ο Tus είναι ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Ορφανού. Η αποκάλυψη προκάλεσε αναστάτωση στην εκπομπή, καθώς η παίκτρια χθες δήλωνε ότι επιθυμεί να επιστρέψει στο παιχνίδι γιατί έχει δει κάποιους νέους παίκτες που της αρέσουν. Επίσης, πρόσφατα δημιουργήθηκε μια κοντινή σχέση της Αλεξάνδρας με τον Ανδρέα, ο οποίος είναι φίλος του Tus.

«Ο Tus είναι ζευγάρι με την Αλεξάνδρα απο το Power of Love. Τα παιδιά είναι μαζί», είπε η Ναταλία Γερμανού και ξεκίνησε ο χαμός στο Επιτέλους Σαββατοκύριακο. «Βγάλε με από τη δύσκολη θέση Βασίλη τώρα, βγάλε με από τη δύσκολη θέση. Υποβάλω την παραίτησή μου από τη ζωή γενικά. Άλλο κακό να μη μας βρει…», είπε γελώντας αμήχανα στη συνέχεια.Σχετικά Άρθρα

Δείτε την Μισέλ σε ρόλο κριτή (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Οι κριτές του «The Voice», Adam Levine, Christina Aguilera, Blake Shelton και Pharrell υποδέχτηκαν στο πλατό τους, την Michelle Obama!

Αποκλειστικό: Συγκλονιστικές τηλεοπτικές εξελίξεις! Μαζί Σεφερλής – Ντορέττα; Φεύγει ο Καμπουράκης από το Mega; Μόνο εδώ!

Απίστευτες διεργασίες γίνονται τις τελευταίες ημέρες στην κάτω Κηφισιά. Μπορεί ακόμα οι παρουσιαστές των εκπομπών στο Star, να μην έχουν