Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων Ο Καιρός , 0°C, Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων

Η κόρη του Πύρρου Δήμα ζευγάρι με τον Χάρι Πότερ

Η κόρη του Πύρρου Δήμα ζευγάρι με τον Χάρι Πότερ

espresso

Η κόρη του Πύρρου Δήμα μεγάλωσε, σπουδάζει στην Αμερική και είναι φουλ ερωτευμένη!
Η Ελένη, η πρωτότοκη κόρη του «λιονταριού» της άρσης βαρών, έγινε ολόκληρη γυναίκα και ζει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, εκεί όπου πρόσφατα ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στη Συγκριτική Λογοτεχνία, στο Northwestern University του Ιλινόις.

Η 22χρονη άριστη φοιτήτρια, με τα γαλανά μάτια και το γλυκό χαμόγελο, φέτος δεν κατέκτησε μόνο τίτλους σπουδών, αλλά και την καρδιά του Αμερικανού συμφοιτητή της Jacob Jandacek, με καταγωγή από το Σικάγο. Η σχέση τους μετράει μόνο λίγους μήνες, ωστόσο τα αισθήματά τους είναι έντονα και αμοιβαία, με την Ελένη να «πετάει» στον έβδομο ουρανό.

Ο νεαρός, παράλληλα με τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο De Paul University, επίσης στην πολιτεία του Ιλινόις, εργάζεται στο ιταλικό εστιατόριο Εataly.

Τόσο ο Πύρρος Δήμας όσο και η σύζυγός του Αναστασία γνωρίζουν για την τρυφερή σχέση της μεγάλης τους κόρης από την ίδια, που δεν κρύβει το παραμικρό από την οικογένειά της. Από την άλλη, οι γονείς του φοιτητή φίλου της, Lisa και Mike, όπως και ο αδελφός του, John, «αγκάλιασαν» με πολλή αγάπη την Ελληνοπούλα αγαπημένη του γιου τους.

Πρόκειται για μια τυπική αμερικανική οικογένεια, η οποία λατρεύει τα ταξίδια στην απέραντη ενδοχώρα των ΗΠΑ, την άνοιξη παραθερίζει στη Φλόριντα και συχνά επισκέπτεται την Ιταλία. Κι αυτό γιατί ο Jacob έμεινε για έναν χρόνο στη Φλωρεντία για το μεταπτυχιακό του και είναι λάτρης της αρχιτεκτονικής και της ιστορίας της πόλης. Επίσης, είναι μεγάλος θαυμαστής του κινηματογραφικού «Χάρι Πότερ», ίσως και λόγω της ομοιότητάς του με τον πρωταγωνιστή Ντάνιελ Ράντκλιφ.

00_ESR_PROTH_22_06_2017.indd

ΠΗΓΗ: Espresso


Tags Άρθρου:
ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ

Σχετικά Άρθρα