Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων Ο Καιρός , 0°C, Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων

Η Μαρία Μενούνος αναθεώρησε – Ποιά είναι η νέα της αποστολή

Η Μαρία Μενούνος αναθεώρησε – Ποιά είναι η νέα της αποστολή

«Είμαι ευγνώμων που συνέβη αυτό, επειδή γνωρίζω ότι έκανα το διάλειμμα που χρειαζόμουν», δήλωσε η δημοσιογράφος Μαρία Μενούνος μετά το αίσιο τέλος που ειχε η περιπέτεια με την υγεία της. Το περασμένο καλοκαίρι, διαγνώστηκε με όγκο στον εγκεφάλο και έβαλε άλλες προτεραιότητες στη ζωή της. Υποβλήθηκε σε μια πολύωρη χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει έναν όγκο που δεν ήταν κακοήθης.

Η 40χρονη τηλεπερσόνα,  είπε ότι αρχικά σχεδίαζε να επιστρέψει στο πολυάσχολο πρόγραμμά της έξι μήνες μετά τη χειρουργική επέμβαση, αλλά τελικά αποφάσισε να πάρει περισσότερο χρόνο για να εξασφαλίσει ότι θα ανακάμψει πλήρως.

Έχει επιστρέψει σε καθημερινές εργάσιμες ημέρες, εστιάζοντας στην ανάπτυξη του ψηφιακού τηλεοπτικού δικτύου της, Postbuzz TV, αλλά τονίζει ότι η σωματική, συναισθηματική και πνευματική υγεία της είναι πλέον προτεραιότητες στη ζωή της. Για την δημοσιογράφο, αυτό, σημαίνει ότι κάνει πολλά μεσημεριανά διαλείμματα με φίλους και πολλές βόλτες και περπατημα

Η χειρουργική της επέμβαση, είπε,  την άλλαξε και τις έδωσε κίνητρο αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης της.

Τώρα, στο τιμόνι της δικής της εταιρίας μέσων μαζικής ενημέρωσης, η Menounos δήλωσε ότι θέλει να δημιουργήσει ένα θετικό εργασιακό περιβάλλον για τους νέους, επίδοξους συνεργάτες της .Είμαι πραγματικά, πραγματικά ανυπόμονη για τη διατήρηση αυτής της προοπτικής και αυτής της νοοτροπίας», δήλωσε  «Λατρεύω κάθε ευκαιρία που έχω για να μπορέσω να το μοιραστώ, γιατί είναι τώρα η αποστολή μου».

Πηγή:.hollywoodreporter.com


Tags Άρθρου:
Μαρία Μενούνος

Σχετικά Άρθρα