Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων Ο Καιρός , 0°C, Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Θα στραφούμε στο εξωτερικό για υιοθεσία»

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Θα στραφούμε στο εξωτερικό για υιοθεσία»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε ότι θα ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδάκι. Ο γιος της είναι τριών χρονών, αλλά θα ήθελε να του χαρίσει ένα αδερφάκι. Σε συνέντευξή της στο peole, η ηθοποιός είπε ότι τώρα ο γιος της, Μάξιμος, κοιμάται συνεχόμενα το βράδυ και ότι δε θέλει να περάσει αυτή τη στιγμή την ίδια διαδικασία. Όμως, η ιδέα ενός δεύτερου παιδιού, της αρέσει.

«Δεν είμαι πολύ σίγουρη, ο ένας εαυτός μου ναι, ο άλλος είναι πιο επιφυλακτικός, καθώς τώρα έχω αρχίσει και κοιμάμαι. Ο Μάξιμος έγινε 3 ετών για να κοιμηθεί συνεχόμενα το βράδυ και δεν είμαι σίγουρη αν θέλω να ξαναπεράσω αυτή τη διαδικασία. Τελευταία, βέβαια, έχω αρχίσει και γλυκοκοιτάζω τα κοριτσάκια. Ίσως έπαιξε και ρόλο η βαφτιστήρα μου, στην οποία έχω τρελή αδυναμία – κάτι το οποίο ο Μάξιμος έχει αποδεχτεί, ενώ πριν ζήλευε. Από τη μία, νιώθω πολύ πλήρης με αυτό που έχω με το γιο μου, από την άλλη, χαρίζοντας στο παιδί ένα αδελφάκι, είναι σαν να το προικίζεις για το μέλλον με μια σχέση ζωής. Τόσο ο Παναγιώτης όσο και εγώ έχουμε από έναν αδελφό και εκτιμούμε βαθιά αυτή τη σχέση».

Όσο για την εγκυμοσύνη δηλώνει ότι είναι κάτι που την φοβίζει. Όπως εξηγεί φοβάται μήπως συμβεί κάτι κακό.

«Ναι, έχω μια φοβία. Είχα και πριν μείνω έγκυος. Πάντα είχα στο μυαλό μου την αγωνία μήπως κάτι συμβεί, αλλά αυτό δεν είναι και καλό, γιατί ό,τι φοβάσαι το προκαλείς. Ομολογώ πως από τη μία το σκέφτομαι, από την άλλη κάτι με ψιλοσταματάει. Θα δούμε, όμως. Παράλληλα, σκέφτομαι και την υιοθεσία».

Η ηθοποιός γνωρίζει ότι το να υιοθετήσει ένα παιδί στην Ελλάδα είναι μια χρονοβόρα διαδικασία και για το λόγο αυτό αν αποφασίσει με τον σύζυγό της κάτι τέτοιο, τότε θα στραφούν στο εξωτερικό.

«Το γνωρίζω, γι’ αυτό και αν πάρουμε μια τέτοια απόφαση θα στραφούμε στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα… Ο Παναγιώτης θέλει πολύ δεύτερο παιδί, το έχουμε συζητήσει και είναι θετικός σε κάθε προοπτική».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσακώθηκαν οι κριτές σε talent show: Τον μπουγέλωσε γιατί την νευρίασε (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δήλωση «βόμβα» Έλληνα παρουσιαστή: «Οι γιατροί δεν ξέρουν τι τους γίνεται – Η κάνναβη είναι βότανο»Σχετικά Άρθρα