Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων Ο Καιρός , 0°C, Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ TV Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ – Στο «τιμόνι» ποιου δελτίου ειδήσεων θα βρεθεί

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ TV Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ – Στο «τιμόνι» ποιου δελτίου ειδήσεων θα βρεθεί

Οι φήμες υπήρχαν εδώ και καιρό, αλλά τι συμβαίνει στην πραγματικότητα;

Φαίνεται πώς μετά το στενό «μαρκάρισμα» της οικογένειας Κυριακού, ετοιμάζεται να επιστρέψει στη θέση που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Όμως αυτή την φορά μέσω της συχνότητας ενός τηλεοπτικού σταθμού με τον οποίο στη μακρόχρονη καριέρα του δεν είχε συνεργαστεί ποτέ μέχρι σήμερα, αυτή του ΑΝΤ1.

Οι επαφές στελεχών του σταθμού με τον Νίκο Χατζηνικολάου είχαν ξεκινήσει πριν από τις γιορτές, ωστόσο, λόγω άλλων επαγγελματικών δεσμεύσεων του δημοσιογράφου είχε δοθεί παράταση χρόνου για να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δημοσιογράφος κι εκδότης είχε συμφωνήσει με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά μετά την ακύρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες από το ΣτΕ, «πάγωσαν» τα όποια σχέδια για τη δημιουργία καινούργιου τηλεοπτικού σταθμού.

Έτσι, λοιπόν, ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε επαφές με στελέχη του ΑΝΤ1 ώστε να βγάζει από τη συχνότητά του την εκπομπή του, αλλά στο «πακέτο» συνεργασίας «έπεσε» και η παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού. Σε μία περίοδο με έντονες πολιτικές εξελίξεις είναι σαφές ότι ο ΑΝΤ1 θέλει να ενδυναμώσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεών του και για αυτό επέστρεψε στο σταθμό του Αμαρουσίου ο πρώην υπουργός Γιάννης Μιχελάκης που ανέλαβε Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης, αλλά και ο Στράτος Μπαλής που αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ για να αναλάβει Διευθυντής Ειδήσεων στον ΑΝΤ1. Έτσι πλέον και με τον Νίκο Χατζηνικολάου στο «τιμόνι» του κεντρικού δελτίου ειδήσεών του ο ΑΝΤ1 θέλει να κερδίσει τους τηλεθεατές και στην ενημέρωση, έναν τομέα που… υπολειτουργούσε, αν εξαιρέσουμε βεβαίως την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη…!

Τώρα, όσον αφορά την εκπομπή «Στον ενικό» φαίνεται ότι δεν θα βγαίνει κάθε βδομάδα, αλλά αρχικά θα βγαίνει στον αέρα κάθε δύο εβδομάδες, ενώ δεν έχει «κλείσει» ακόμα οριστικά η ημέρα μετάδοσής της.

Ωστόσο αξίζει να αναφέρω ότι οι δύο πλευρές, ΑΝΤ1 και δημοσιογράφος, τηρούν σιγήν ιχθύος, ενώ ορισμένοι υποστηρίζουν ότι η συμφωνία δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί και υπάρχου ορισμένα… αγκάθια.

Πάντως, πολύ σύντομα θα διαπιστωθεί αν τελικά οι πληροφορίες μου είναι έγκυρες ή όχι, καθώς σύμφωνα με αυτές είναι οριστικό ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου θα καλησπερίσει τους τηλεθεατές από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.Σχετικά Άρθρα

Το «γυμνό» παντελόνι της κοπέλας! Εσείς θα το προσέχατε; (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάντως οι περαστικοί είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό…

Στις 4/6 στη Σαντορίνη η έναρξη του Ελληνοολλανδικού Εικαστικού Φεστιβάλ ORANGE WATER 2 (ΦΩΤΟ)

Το “Orange Water” ξεκινά! Το Ελληνο- Ολλανδικό εικαστικό φεστιβάλ εγκαινιάζει τις δράσεις του για αυτό το καλοκαίρι στις 4 Ιουνίου

Ο ΝΤΑΝΟΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ! Το βίντεο που δίνει στεγνά τον Μάριο (video)

Από το βράδυ της Τρίτης έχουν ανάψει τα αίματα με το αγώνισμα του  Survivor  και την  ένσταση του Κώστα Αναγνωστόπουλου για