Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων Ο Καιρός , 0°C, Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων

Κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα! Παραμένει στο κανάλι

Κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα!  Παραμένει στο κανάλι

Ανατροπή στα σχέδια των στελεχών και στον προγραμματισμό του EPSILON για την επόμενη σεζόν προκαλεί η απόφαση της Δικαιοσύνης.
Χθες λοιπόν συζητήθηκε στο αρμόδιο δικαστήριο η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο Μένιος Φουρθιώτης κατά του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON για τη λήξη της συνεργασίας τους. Να σημειωθεί ότι ο παρουσιαστής είχε συμβόλαιο με τον τηλεοπτικό σταθμό αλλά η τωρινή διοίκηση τον ενημέρωσε ότι «σπάει» το συμβόλαιο και δεν θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν με αποτέλεσμα να κινηθεί νομικά. Χθες λοιπόν συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει ο Μένιος Φουρθιώτης εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η απόφαση του δικαστηρίου είναι ότι η εταιρεία, το EPSILON, διατάσσεται να δέχεται τις υπηρεσίες του σύμφωνα με την ισχύουσα σύμβασή του και για τον επόμενο χρόνο.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μάλιστα με τον δικηγόρο του, Θεμιστοκλή Σοφό, μου επιβεβαίωσε ότι το δικαστήριο δικαίωσε τον Μένιο Φουρθιώτη. Έτσι λοιπόν με την παρούσα απόφαση ο Μένιος Φουρθιώτης θα πρέπει να συνεχίσει να παρουσιάζει την εκπομπή του κάθε σαββατοκύριακο στον τηλεοπτικό σταθμό ενώ θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιες θα είναι οι κινήσεις της διοίκησης του σταθμού…!

Πηγή: Γρηγόρης Μελάς/newsitΣχετικά Άρθρα

Οι Μαχητές «διώχνουν» τον Σπαλιάρα! Ποιο είναι το απίστευτο ποσοστό με το οποίο τον κρατάει ο κόσμος;

Τι και αν ο Γιάννης είναι υποψήφιος και δεν τον θέλει η ομάδα του, το κοινό τον αγαπάει και όπως

Σοκάρει η Αγγελική Νικολούλη: «Με σημάδευαν στο κεφάλι με όπλο»

Μετά από τρεις δεκαετίες στο αστυνομικό ρεπορτάζ και στην εξιχνίαση εξαφανίσεων και ειδεχθών εγκλημάτων, η Αγγελική Νικολούλη έχει δει και