Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων Ο Καιρός , 0°C, Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων

Ο κακός χαμός στο Power of Love! Τι θα γίνει τελικά με το Δώρο και την Αθηνά;

Ο κακός χαμός στο Power of Love! Τι θα γίνει τελικά με το Δώρο και την Αθηνά;

Ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου έχουν φύγει από το Power of Love προκαλώντας ανατροπές, αναστάτωση και πολλά ερωτηματικά για τους παίκτες που έχουν μείνει πίσω. Ο Δώρος και η Αθηνά έχουν πραγματοποιήσει κοινές δημόσιες εμφανίσεις τόσο στα social media, όσο και στην τηλεοπτική εκπομπή του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη. Κάτι που όπως ξέρουμε απαγορεύεται από τους κανόνες του παιχνιδιού. Η Μαρία Μπακοδήμου έχει δώσει deadline την ερχόμενη Δευτέρα για να επιστρέψουν οι παίκτες και ναι… στο επεισόδιο της Δευτέρας 14 Μαΐου το ζευγάρι ξαναμπαίνει στο σπίτι!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zappIT, στο επεισόδιο της Δευτέρας θα δούμε το ζευγάρι να ξαναμπαίνει στο παιχνίδι και να συναντά τους υπόλοιπους παίκτες του σπιτιού. Όπως εύκολα αντιλαμβανόμαστε, η αντίδραση των παικτών που βρίσκονται στο σπίτι είναι αυτή που θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Θα επιστρέψουν κανονικά ο Δώρος και η Αθηνά στο παιχνίδι μετά από μία εβδομάδα απουσίας τους; Θα προχωρήσουν τα υπόλοιπα παιδιά σε ψηφοφορία για να εγκρίνουν την επιστροφή τους ή όχι;

Στο επεισόδιο της Δευτέρας θα δούμε πολλά…

Πηγή:zappitΣχετικά Άρθρα

Άρχισαν τα όργανα στο X-Factor! Η Ζήνα καρφώνει Θεοφάνους: «Είναι δυνατόν Γιώργο μου να…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία κόντρα από τα παλιά, αυτή της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Θεοφάνους ήρθε να ζωντανέψει στον ημιτελικό του X-Factor.