Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων Ο Καιρός , 0°C, Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων

Οι 5 κινήσεις ενός άντρα στο σεξ που μαρτυρούν ότι έχει συναισθήματα για σένα

Οι 5 κινήσεις ενός άντρα στο σεξ που μαρτυρούν ότι έχει συναισθήματα για σένα

Η  γλώσσα του σώματος  δεν έχει υπεκφυγές και υπονοούμενα. Υπάρχουν κινήσεις, αγγίγματα, χάδια που δείχνουν ότι αυτός ο συντροφός  σου  έχει βαθιά αισθήματα. Η ειδήμων στη μετάφραση αυτής της εξωλεκτικής επικοινωνίας,  Tonya Reiman, αποκαλύπτει τις κινήσεις που κάνει ένας άντρας κατά τη διάρκεια του σεξ δεν είναι μόνο μια έκρηξη πάθους.

  1. Σου χαϊδεύει τα μαλλιά και το πρόσωπο

Το χάδι είναι μια ένδειξη τρυφερότητας, ένας τρόπος να μετατρέψει το σεξ από μια απλή πράξη σε μια βαθιά συναισθηματική εμπειρία «είναι ένας τρόπος να συνδεθεί μαζί σου πέρα από το σωματικό επίπεδο. Κάποιος που σε αγγίζει στο πρόσωπο ή σου χαϊδεύει τα μαλλιά κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να είναι και απλώς ρομαντικός, αλλά τυπικά δείχνει ότι τρέφει ειλικρινή συναισθήματα για εσένα» σημειώνει η ειδικός.

  1. Χρησιμοποιεί αισθητά τη γλώσσα του όταν σε φιλάει

Μπορεί να σου φανεί έως και ενοχλητικό αν ο άλλος το κάνει άγαρμπα, αλλά όπως λέει και η Reiman, αυτή η κίνηση δίνει μια αίσθηση αμεσότητας, εκφράζει πάθος και επιθυμία να εξερευνήσει κάθε πτυχή του κορμιού σου.

  1. Σε αρπάζει από τη μέση

«Ένας από τους βασικούς λόγους που το κάνει αυτό ένας άντρας είναι τόσο για να σε φέρει κοντά του όσο και για να σε αγγίξει. Να ψηλαφίσει το σώμα σου, τις διαστάσεις του, πράγμα που, τελικά, τον διεγείρει  εγκεφαλικά και τον ερεθίζει περισσότερο», εξηγεί η Reiman. Με άλλα λόγια, ο λόγος που σε πιάνει από εκεί είναι για να έχει μια καλύτερη δική σου αίσθηση.

  1. Σε δαγκώνει

Ένα απαλό δάγκωμα, κάνει το σώμα να αντιλαμβάνεται τον πόνο ως ευχαρίστηση, πράγμα που απελευθερώνει ακόμα περισσότερες ενδορφίνες. Κάποιος που σε δαγκώνει, το κάνει για να αυξήσει την απόλαυση και τη διέγερση που νιώθεις. Και κάποιος που νοιάζεται και για τη δική σου ευχαρίστηση είναι κάποιος που νοιάζεται για εσένα.

 

  1. Σου σφίγγει το λαιμό

«Ο λαιμός είναι μια από τις πιο ευαίσθητες ερωτογενείς ζώνες. Ένα σημείο του κορμιού που αντιπροσωπεύει μια συναισθηματική ένωση με ένα άλλο άτομο», δηλώνει η Reiman και συνεχίζει λέγοντας ότι όταν κάποιος σου σφίγγει το λαιμό και σε κοιτάει κατευθείαν στα μάτια κατά τη διάρκεια του σεξ είναι ένα μιξ κινήσεων που δείχνει ότι είναι συναισθηματικά δεμένος μαζί σου. Δεδομένου ότι το eye contact παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, όταν κάποιος το αποφεύγει, ανεξάρτητα από το πόσο κοντά βρίσκεστε εκείνη τη στιγμή σωματικά, δείχνει ότι παίρνει τις αποστάσεις του από εσένα.

Πηγή: ladylike.grΣχετικά Άρθρα

Οι 10 χειρότερες δικαιολογίες για να σε… «σουτάρει» χωρίς κλάματα!

Πάνω που εσύ περνάς μια χαρά στη σχέση σου και όλα «μέλι γάλα».. και όλα αυτά τα ωραία, σου σκάει

Για τα μάτια σας μόνο! Αυτοί είναι οι πιο sexy άνδρες που πάτησαν το πόδι τους, στον πλανήτη Γη!(ΦΩΤΟ)

Εκεί που σήμερα ο George Clooney, ο Jude Law και τα άλλα παιδιά συνεχίζουν να κόβουν την ανάσα στις κυρίες