Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων Ο Καιρός , 0°C, Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων

Πατέρας αποφασίζει να ανακαινίσει τα δωμάτια των παιδιών του και γίνεται viral! (video)

Πατέρας αποφασίζει να ανακαινίσει τα δωμάτια των παιδιών του και γίνεται viral! (video)

Σε αυτό το βίντεο από το OWN, γνωρίζουμε έναν πατέρα 4 παιδιών που σχεδίασε τρία υπνοδωμάτια για τα παιδιά του, με το καθένα να έχει διαφορετικό θέμα. Όλες τις ιδέες τις σκέφτηκε ο ίδιος και έβαλε την προσωπική του πινελιά σε κάθε χώρο.

Το πρώτο δωμάτιο είναι για τον έναν από τους γιους τους και έχει ένα μοτίβο από τρένο. Πάνω στον τοίχο έβαλε χτιστό κεφαλάρι και κρυμμένο σύστημα στα ράφια. Εάν δεν το έχετε παρατηρήσει, υπάρχει ένα τρένο πάνω από το κρεβάτι που είναι πάνω σε μία γέφυρα και ανάμεσα από δύο τούνελ.

Κάθε ράφι λειτουργεί ως ντουλάπα για τα ρούχα και τα παιχνίδια των παιδιών. Ο πατέρας έβαλε ακόμα και χειρόγραφα σημειώματα στις πόρτες των ραφιών που μοιάζουν με καρτ ποστάλ!

Η μικρή Lily έχει ένα δωμάτιο που είναι βαμμένο ροζ – με λίγο μαύρο! Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις τον πατέρα να μιλάει για το πώς έβαψε το δωμάτιο και το διακόσμησε.

Για τα μεγαλύτερα δυο του παιδιά που έχουν κοινό δωμάτιο, η διάσημη ντουλάπα της Νάρνια ήταν η έμπνευση. Αρχικά, η φωτεινή κόκκινη ντουλάπα τραβάει το βλέμμα. Όπως και στο βιβλίο, ξέρουμε πως η περιέργεια θα νικήσει και θα θέλετε να δείτε πώς είναι μέσα.

Δείτε το βίντεο για να μάθετε τι υπάρχει πίσω από την ντουλάπα!

 Σχετικά Άρθρα

Η συγκλονιστική ιστορία αυτού του σκύλου που πρέπει όλοι να δουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα θέμα επίκαιρο όσο ποτέ, η εγκατάλειψη ενός ζώου, μια μάστιγα ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες στη χώρα μας που λόγω

Τάλεντ σόου: Η διαγωνιζόμενη έκανε… εμετό πάνω στον κριτή (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.