Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων Ο Καιρός , 0°C, Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων

Πετυχημένη η επέμβαση του Λευτέρη Πετρούνια στον ώμο-Η φωτογραφία από το νοσοκομείο μετά το χειρουργείο και το ευχαριστώ!

Πετυχημένη η επέμβαση του Λευτέρη Πετρούνια στον ώμο-Η φωτογραφία από το νοσοκομείο μετά το χειρουργείο και το ευχαριστώ!

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στον αριστερό ώμο ο πρωταθλητής της ενόργανης γυμναστικής Λευτέρης Πετρούνιας, στο Ανσί της Γαλλίας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η τενοντοπάθεια που τον ταλαιπωρούσε εδώ και πολλούς μήνες.
Η επέμβαση έγινε σήμερα το πρωί στη Γενική Κλινική του Ανσί από τον εξειδικευμένο χειρουργό Λοράν Λαφός, έναν από τους κορυφαίους στον κόσμο στη χειρουργική ώμου, παρόντος του γιατρού της ΕΓΟ, Οδυσσέα Παξινού, ο οποίος συνόδευσε τον Έλληνα πρωταθλητή στη Γαλλία.

Ο ολυμπιονίκης μας, ενημέρωσε μετά το χειρουργείο τον κόσμο μέσω Instagram και είπε:

«Όλα πήγαν καλά !!! Έχω ακόμη αγωνία για να ολοκληρωθεί και η αποκατάσταση με επιτυχία και σε τρεις μήνες περίπου ευελπιστώ ότι θα είμαι πάλι πίσω στην προπόνηση μου. Η αγάπη και η δύναμη που μου δώσατε για να ανέβω στους κρίκους πριν από λίγες ημέρες, θα είναι η ώθηση μου και για την ανάρρωση μου. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Γιατρό μου Οδυσσέα Παξινό που βρίσκεται δίπλα μου από την πρώτη στιγμή, τον Dr Lafosse με το ιατρικό του επιτελείο που με φρόντισαν και με έκαναν να νιώθω ασφαλής.Ευχαριστώ την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία που μερίμνησε για όλα. Ευχαριστώ τον καθένα σας ξεχωριστά για το κουράγιο που μου δίνετε. Δύσκολος αυτός ο αγώνας που ξεκίνησε σήμερα αλλά είμαστε μαθημένοι στους αγώνες και θα τα καταφέρουμε»..Σχετικά Άρθρα

Τολμηρές δηλώσεις πασίγνωστης ηθοποιού! «Κάνω σεξ στα αεροπλάνα πολύ συχνά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός προέβη σε τολμηρές δηλώσεις και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Σταύρος Ζαλμάς: Τι τον ανάγκασε να εργαστεί σε τράπεζα

  «Ήταν μια παρένθεση στη ζωή μου αυτή η περίοδος γιατί οι συνθήκες ήταν αντίξοες. Δεν μου ταίριαζε το περιβάλλον

Χαμογελάστε παρακαλώ! Αυτές είναι οι χειρότερες φωτογραφίες που έχουν βγάλει ποτέ οι διάσημοι (photos)

Έχει συμβεί  σε όλους μας να βγάλουμε φριχτές φωτογραφίες, ευτυχώς εμείς βέβαια μπορούμε να τις καταχωνιάσουμε σε ένα συρτάρι ή