Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων Ο Καιρός , 0°C, Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων

«Take me home»: Ωρα η ιστορία μας να επιστρέψει σπίτι της (photo)

«Take me home»:  Ωρα η ιστορία μας να επιστρέψει σπίτι της  (photo)

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων Αθήνα 2018-Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου του Δήμου Αθηναίων , πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο η πρώτη επίσημη παράσταση του κινήματος Take Me Home, σκοπός του οποίου είναι η επιστροφή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Ο Οίκος Μόδας Τρανούλη, μέσα στα 30 χρόνια επιτυχιών και σοβαρής παρουσίας στο χώρο της υψηλής ραπτικής , ξεκίνησε μέσω της μόδας το κίνημα και μας παρουσίασε ένα θεατρικό δρώμενο του καθηγητού Τηλέμαχου Μουδατσάκη ,σε χορογραφία του Μιχάλη Γκούση και στο ρόλο της θλιμμένης καρυάτιδας η Φιλίτσα Καλογεράκου.

Οι συντελεστές της παράστασης φορούσαν την συλλογή Athena by Tranoulis. Το συγκρότημα Saos, του συνθέτη Ηφαιστίωνα Βαξεβανέρη πλαισίωσε μουσικά τη βραδιά και παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Κλέλια Χαρίση. Αρωγός της βραδιάς ήταν ο εκδοτικός οίκος Who is Who.

Στο τέλος της βραδιάς ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του διεθνούς διαγωνισμού ποίησης με θέμα την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα, που διοργάνωσε ο όμιλος για την Unesco Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τον ΕΠΟΚ.

Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού ήταν ο πρόεδρος του Ζαππείου μεγάρου κύριος Γεώργιος Χρήστου.

Γεώργιος Χρήστου

Θλιμμένη Καρυάτιδα (Φιλίτσα Καλογεράκου)

Αθηνά Τρανούλη

Θεόδωρος Τρανούλης


Σχετικά Άρθρα

MADWALK 2016: Το εντυπωσιακό show στις 18 Απριλίου

Λίγες μέρες έμειναν για το 6ο MadWalk 2016 by Aperol Spritz.

«Προσκύνησαν» στο βωμό της Gucci (ΦΩΤΟ)

Το εκκλησίασμα της μόδας είναι γεγονός! Το Westminster Abbey  στο Λονδίνο  επέλεξε ο ιταλικός οίκος μόδας Gucci να παρουσιάσει την

Κι επειδή είστε πολλές καστανές, δείτε ποια χρώματα σας ταιριάζουν!

Ο τόνος του δέρματός σου αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα για τα χρώματα που σου ταιριάζουν καλύτερα, αλλά το να εστιάσεις