Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων Ο Καιρός , 0°C, Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων

Ρωσίδα κερδίζει το στέμμα σε οικονομικό Φόρουμ

Ρωσίδα κερδίζει το στέμμα σε οικονομικό Φόρουμ

Η ρωσίδα Γιελένα Βερβέκινα ήταν η νικήτρια του πρώτου διεθνούς διαγωνισμού Miss BRICS International που πραγματοποιήθηκε στο Νέο Δελχί, δήλωσε η πρόεδρος της Διεθνούς Συμμαχίας στρατηγικών έργων των χωρών της BRICS Λαρίσα Ζελεντσόβα.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 22 Μαΐου στο πλαίσιο της διεθνούς συνάντησης «BRICS Alliance Business Forum-2018» οι εργασίες της οποίας ξεκίνησαν την Δευτέρα, δήλωσε η Ζελεντσόβα, προσθέτοντας ότι την δεύτερη και τρίτη θέση κατέλαβαν οι κοπέλες από το Ιράν και την Ινδία.

Στον διαγωνισμό ομορφιάς συμμετείχαν εκπρόσωποι από την Βραζιλία, Ουγγαρία, Γερμανία, Ζιμπαμπουε, Ινδία, Ιράν Νεπάλ, Νιγηρία, Πολωνία, Ρωσία, Ουγκάντα και Ιαπωνία.

Oπως δήλωσε στο πρακτορείο TASS ο Ινδός εκπρόσωπος κύριος Τζιπανί , πρόθεση των διοργανωτών του Φόρουμ ήταν να πραγματοποιήσουν καλλιστεία, γιατί  ήθελαν κάτι ασυνήθιστο στο περιθώριο των  «ανιαρών» συναντήσεων οικονομικού περιεχομένου.Σχετικά Άρθρα

ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΟΥΜΠΙΖ: «Χωρίσαμε είναι οριστικό…»

«Χωρίσαμε είναι οριστικό και από το Σεπτέμβρη μένουμε σε διαφορετικά σπίτια. Και δεν είναι σενάρια»

Σοφία Χατζηπαντελή : Το μοντέλο με τα ενωμένα φρύδια!

Η 21χρονη Κύπρια Σοφία Χατζηπαντελή (Sophia Hadjipanteli),  είναι μοντέλο και έχει απασχολήσει τον κόσμο της μόδας με τον μή ”συμβατική”

«Πετάς» σπυράκια στο πρόσωπο σου; Αυτοί είναι οι λόγοι

5 κακιές συνήθειες που κάνεις και πρέπει να σταματήσεις…