Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων Ο Καιρός , 0°C, Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων

ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΝ AIR Η ΛΙΤΣΑ ΠΑΤΕΡΑ ! Η «απαγορευμένη» ερώτηση που την έκανε να χάσει την ψυχραιμία της (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΝ AIR Η ΛΙΤΣΑ ΠΑΤΕΡΑ ! Η «απαγορευμένη» ερώτηση που την έκανε να χάσει την ψυχραιμία της (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενα απρόσμενο επεισόδιο έλαβε χώρα στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής, με πρωταγωνίστρια την Λίτσα Πατέρα που έχασε την ψυχραιμία της μετά την ερώτηση του δημοσιογράφου.

Η γνωστή αστρολόγος, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, αλλά φάνηκε να εκνευρίζεται όταν ο Παναγιώτης Κουνιάκης αποφάσισε να κάνει μια «απαγορευμένη» ερώτηση: «Στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή σας είπατε ότι φέτος ήταν μια υπέροχη χρονιά σε αντίθεση με το παρελθόν που έχετε ζοριστεί. Επτά χρόνια ήταν η Φαίη στο Πρωινό, έχω την εντύπωση ότι ήταν καλύτερα χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα φέτος»;

Η Λίτσα Πατέρα έδειξε σχεδόν αμέσως τη δυσαρέσκειά της και σημείωσε: «Δεν θα σας απαντήσω σε τέτοια, είναι μια μέρα γιορτής. Ήμασταν πάρα πολύ καλά. Εγώ τον σέβομαι, τον αγαπώ και τον εκτιμώ τον Γιώργο Λιάγκα και δεν είχε καμία σχέση αυτό που είπα. Σαφώς μέσα στα 27 χρόνια που έχω ζήσει, πέρασαν και κάποιες χρονιές που μπορεί να μην ήταν τόσο καλές. Καμία σχέση όμως με τον Γιώργο Λιάγκα. Ευχαριστώ πολύ και καλό καλοκαίρι! Γεια σας»! Η αστρολόγος πέταξε το ακουστικό της, παραμέρισε τη δημοσιογράφο και έφυγε!

Εκνευρισμένη η Χριστίνα Λαμπίρη ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την κ. Πατέρα για το περιστατικό.

ΠΗΓΗ: zappit.gr