Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων Ο Καιρός , 0°C, Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων

Τα συγκινητικά λόγια της Νάταλι Κάκκαβα μέσα από την άδεια αίθουσα σύνταξης του Mega! «Το παιχνίδι λήγει πάντα στις καθυστερήσεις…» (video)

Τα συγκινητικά λόγια της Νάταλι Κάκκαβα μέσα από την άδεια αίθουσα σύνταξης του Mega! «Το παιχνίδι λήγει πάντα στις καθυστερήσεις…» (video)

Στην άδεια αίθουσα σύνταξης του Mega βρέθηκε σήμερα η Νάταλι Κάκκαβα, η οποία τράβηξε ένα βίντεο, στο οποίο μίλησε με συγκινητικά λόγια για τις όμορφες αναμνήσεις που έζησε εκεί μέσα.

«Και μπορεί ο χρόνος να μέτρα αντίστροφα για το ‘μαύρο’ στο Mega, κανείς όμως δεν μπορεί να μαυρίσει τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε εκεί… Χιλιάδες αναμνήσεις που θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στο μυαλό και την ψυχή μας… Και κάτι ευχάριστο… Μου μετέφεραν ότι το Mega θα συνεχίσει να εκπέμπει μέσα από τα συνδρομητικά κανάλια… Και που ξέρεις? Το παιχνίδι λήγει πάντα στις καθυστερήσεις…», έγραψε στη λεζάντα η Νάταλι Κάκκαβα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Και μπορεί ο χρόνος να μέτρα αντίστροφα για το ‘μαύρο’ στο Mega,κανείς όμως δεν μπορεί να μαυρισει τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε εκεί.. Χιλιάδες αναμνήσεις που θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στο μυαλό και την ψυχή μας.. Και κάτι ευχάριστο…Μου μετέφεραν ότι το Mega θα συνεχίσει να εκπέμπει μέσα από τα συνδρομητικά κανάλια.. Και που ξέρεις? Το παιχνίδι λήγει πάντα στις καθυστερήσεις… 😉😉

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ναταλι Κακκαβα (@n.kakkava) στις


Tags Άρθρου:
MEGAΝάταλι Κάκκαβα

Σχετικά Άρθρα

Οι συγκλονιστικές εξελίξεις της σειράς «Μπρούσκο»

Οι εξελίξεις στη σειρά «Μπρούσκο» είναι πολλές και ανατρεπτικές.

Τίτλοι τέλους για το Game of Thrones – Δείτε τις μεγάλες αλλαγές

Θλίψη για τους φανατικούς του Game of Thrones αφού απομένουν ελάχιστα επεισόδια μέχρι να ρίξει οριστικά αυλαία.