Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων Ο Καιρός , 0°C, Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων

Τι γίνεται με τον «Ενικό” και το Νίκο Χατζηνικολάου

Τι γίνεται με τον «Ενικό” και το Νίκο Χατζηνικολάου

Ο Νίκος Χατζηνικολάου συνεχίζει με την παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα παρουσιάζει επίσης την ενημερωτική εκπομπή «Στον Ενικό»

Ο ΑΝΤ1 και ο Νίκος Χατζηνικολάου ανανεώνουν τη συνεργασία τους και για τη σεζόν 2018-19.

Η συγκεκριμένη συνεργασία αφορά στην παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ΑΝΤ1, καθώς επίσης και στην παρουσίαση της επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής «Στον Ενικό».

Έτσι και τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα είναι στην παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού, μαζί με την πιο μαχητική δημοσιογραφική ομάδα και ένα πλήρες δίκτυο ανταποκριτών στα σημαντικότερα σημεία του πλανήτη, προκειμένου να μας ενημερώνει πολύπλευρα, με αμεσότητα και αξιοπιστία, για όλες τις ουσιαστικές ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Εκτός όμως από την παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων, τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1, θα παρουσιάζει και την επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή «Στον Ενικό», φιλοξενώντας τους πρωταγωνιστές των γεγονότων, αναλύοντας όλα τα κρίσιμα ζητήματα από την Πολιτική, την Οικονομία και την Κοινωνία, σε μία χρονική περίοδο, γεμάτη από σημαντικές κοινωνικό-πολιτικές εξελίξεις.

Και την επόμενη σεζόν, οι Ειδήσεις και όλη η επικαιρότητα έχουν τον πρώτο λόγο! Στον ΑΝΤ1!Σχετικά Άρθρα

Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για τον Γιάννη Λάτσιο

Τις τελευταίες μέρες έχουν ακουστεί πολλά για τη συνεργασία του Γιάννη Λάτσιο με τον Alpha.

«Ότι πιο trash έχω δει τον τελευταίο καιρό» είπε γνωστή Ελληνίδα για την Κ. Καινούργιου

«Και το… βρακί θέλει την ειδικό του! Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στην Κατερίνα Καινούργιου. Πραγματικά το ότι αυτή την εβδομάδα

ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΕ ΛΙΑΓΚΑ: «Mου φαίνεται ότι τον έχει… μικρό.” (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του παρουσιαστή στο «Πρωινό”.