Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων Ο Καιρός , 0°C, Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση δεδομένων

Ξεβλάχεψε την Ελλάδα και ξεπούλησε τη βίλα ο Πέτρος (photo)

Ξεβλάχεψε την Ελλάδα και ξεπούλησε τη βίλα ο Πέτρος (photo)

Στο «μάτι» της επικαιρότητας βρέθηκε για ακόμα μια φορά ο γνωστός πρώην εκδότης Πέτρος Κωστόπουλος, καθώς πουλήθηκε η πολυτελής βίλα του έναντι των τεσσάρων εκατομμυρίων εφτακοσίων χιλιάδων ευρώ. Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος αντιμετωπίζει μεγάλα και σημαντικά οικονομικά προβλήματα.

Όταν μάλιστα, είχε ξαναπασχολησεί πριν από λίγο καιρό την επικαιρότητα, τότε που με έπαρση είπε «ξεβλάχεψα την Ελλάδα» είχε παράλληλα αναφέρει ότι το μεγαλύτερο λάθος του ήταν ότι έδωσε όλα του τα λεφτά και άκουσε και «μπινελίκια από πάνω».

Φυσικά τότε πήρε φωτιά το twitter και όχι μόνο καθώς δέχθηκε σκληρή κρητική για το «ξεβλάχεψε», καθώς τα περιοδικά του δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως μεγάλη πολιτιστική προσφορά στην Ελληνική κοινωνία.

Για την ιστορία πάντως τη βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου την αγόρασε ο  Ευάγγελος Παπευαγγέλου, αντπρόεδρος της Jumbo και στενότατος συνεργάτης του Απόστολου Βακάκη.Σχετικά Άρθρα

«Με την Άντζελα δεν είχαμε καλή συνεργασία, μου έδειχνε απαξίωση και είχε γίνει σάλος»!

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε συνέντευξη

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ: «Τις γκόμενες και το σεξ τα ’χω φάει στη μάπα»

Ποιος γνωστός παρουσιαστής έχει περάσει λίγο παραπάνω καλά στη ζωή του.

Έλληνας πρώην παρουσιαστής ειδήσεων, έκανε… κεραυνό στο κεφάλι του – Δες ποιος είναι (photo)

Για χρόνια παρουσίαζε δελτία ειδήσεων σε μεγάλα κανάλια. Γνωστός έγινε από τον ΑΝΤ1, αλλά μετά συνέχισε την καριέρα του σε