3 μυστικά για να προστατέψεις τις βλεφαρίδες σου!

3 μυστικά για να προστατέψεις τις βλεφαρίδες σου!

Πυκνές, μακριές και έντονες βλεφαρίδες που κάνουν τα μάτια να δείχνουν μεγαλύτερα και το βλέμμα πιο ζωντανό που αιχμαλωτίζει τους πάντες. Όλες οι γυναίκες έχουν αυτή τη φαντασίωση. Είναι εύκολο να σπάσουν ή να πέσουν λόγω της καθημερινής χρήσης της μάσκαρας. Για αυτό το λόγο είναι σημαντικό να τις προστατεύσουμε.

Ενυδάτωση.
Μην υποτιμάς τη δύναμη των serum και γενικότερα των ελαίων που μπορεί να συμβάλλουν στη γρήγορη ανάπτυξή τους.Το καστορέλαιο και το ελαιόλαδο είναι δύο φυσικά έλαια που ενυδατώνουν βαθιά και ενισχύουν την ανάπτυξη των βλεφαρίδων, βελτιώνοντας τη λάμψη και την ελαστικότητά τους.

Χρησιμοποίησε ψαλιδάκι βλεφαρίδων.
Είναι ο εύκολος τρόπος να κάνεις πιο γυριστές τις βλεφαρίδες σου, κάνοντας ένα διάλειμμα από τη μάσκαρα. Το μεγαλύτερο λάθος που πρέπει να αποφύγεις; Να το χρησιμοποιήσεις αφού έχεις βάλει μάσκαρα, μιας και με αυτόν τον τρόπο καταστρέφεις τις βλεφαρίδες σου.

Ντεμακιγιάζ.
Απαραιτήτως ιδιαίτερα αν βλέπεις τον τελευταίο καιρό τις βλεφαρίδες σου να πέφτουν συνεχώς. Η μάσκαρα τις κάνει πιο δύσκαμπτες και εύθραυστες, με αποτέλεσμα να πέφτουν πιο έντονα.Σχετικά Άρθρα

Κάνε τη διαφορά με ξανθό μαλλί και σκούρο φρύδι!

Και αν σας φαίνεται παράξενο το ξανθό μαλλί και το σκούρο φρύδι είναι μια αντίθεση που μπορεί να μη σας

Ποιο φίλτρο του instagram θα σε κάνει να φαίνεσαι ακόμη πιο όμορφη

Όλες μας θέλουμε να απαθανατίσουμε την κάθε μας στιγμή και να τη μοιραζόμαστε μέσω των social media και περισσότερο στο

Γίνε νεότερη μόνο με τρεις κινήσεις: Το απόλυτο τρικ του μακιγιάζ!

Το κονσίλερ είναι απαραίτητο προϊον για το μακιγιάζ μας, επειδή ακριβώς έχει την ικανότητα να καλύπει τις ατέλειες. Οι make-up

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial