5 αντικείμενα που θα φέρουν τύχη στο σπίτι σας!

5 αντικείμενα που θα φέρουν τύχη στο σπίτι σας!

Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν στην κακή ενέργεια, την γρουσουζιά και την κακή τύχη.

Είναι προληπτικοί και πιστεύουν ακράδαντα στο φενγκ σούι για την καλή ενέργεια και καλή τύχη σε έναν χώρο.

Είτε είσαι προληπτικός είτε όχι, σίγουρα θα έχεις ακούσει για πράγματα και καταστάσεις που μπορεί να σου φέρουν τύχη.

Κάποια, λοιπόν αντικείμενα, θεωρούνται από κάποιους πιο τυχερά. Τόσο ώστε αν τα έχεις στο σαλόνι ή στο δωμάτιο σου και να αλλάξουν τη διάθεση και γιατί όχι, την τύχη σου.

Πέταλα

Πολλοί πολιτισμοί θεωρούν ότι ένα πέταλο στην πόρτα φέρνει καλή τύχη. Άλλοι πιστεύουν ότι το κενό πρέπει να είναι προς τα πάνω, ενώ άλλοι το αντίθετο. Όπως και να έχει είναι ένα αντικείμενο που θεωρείται ότι φέρνει καλούς οιωνούς στο σπίτι.

Φρέσκα λουλούδια

Όσοι έχουν ασχοληθεί και πιστεύουν στο feng shui γνωρίζουν πως τα λουλούδια είναι σύμβολα καλής τύχης. Το σημαντικό είναι να μην έχουν αγκάθια.

Καθρέπτης απέναντι από ένα ωραίο σημείο του σπιτιού

όλα τα σπίτια έχουν καθρέπτες. Αλλά η θέση τους μπορεί να φέρει μεγαλύτερη τύχη και θετική ενέργεια. Σύμφωνα με το feng shui οι καθρέπτες πρέπει πάντα να χρησιμοποιούνται για να προσελκύσουν θετική ενέργεια. Βάλτε τον, λοιπόν, σε ένα σημείο που να αντικατοπτρίζει κάτι όμορφο, όπως πχ έναν όμορφο πίνακα, την αυλή σας ή ένα βάζο με λουλούδια.

Διακοσμητικά με ελέφαντες

Αυτά τα αγαπημένα σε πολλούς ζώα θεωρούνται σοφά και πιστά γι αυτό και αποτελούν σύμβολο της τύχης. Βάλτε, λοιπόν, ένα μικρό μπιμπελό ή έναν πίνακα σε κάποιο σημείο του σπιτιού σας.

Χαμομήλι

Το χαμομήλι χαλαρώνει και καταπραΰνει τον οργανισμό. Αυτό που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν είναι πως σε αρκετούς πολιτισμούς θεωρείται σύμβολο της καλής τύχης. Βάλτε λίγη ποσότητα φρέσκο χαμομήλι σε ένα δοχείο στο σαλόνι ή στο υπνοδωμάτιο.Σχετικά Άρθρα

Δείτε εσωτερικά το σπίτι της Μενεγάκης και του Παντζόπουλου στην Άνδρο! (photos)

Η γνωστή και αγαπημένη παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη λατρεύει την Άνδρο και συγκεκριμένα, το εξοχικό σπίτι στα Άχλα που διατηρεί μαζί

Έτσι θα βγάλετε το λεκέ που αφήνει η γλάστρα στη βεράντα!

Γεμάτα χρώματα και αρώματα, τα λουλούδια είναι αναπόσπαστο κομμάτι στους κήπους και τις βεράντες. Τα λουλούδια μας κάνουν πιο ευτυχισμένους,

Καθαρίστε και γυαλίστε, οικολογικά και οικονομικά ξύλινες επιφάνειες!

Το ξύλο αποτελεί ένα βασικό και κομψό στοιχείο στο σπίτι μας. Οι ξύλινες επιφάνειες για παράδειγμα σε έπιπλα και πόρτες

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial