5 πράγματα μέσα στο σπίτι που δεν πρέπει ποτέ να καθαρίζετε με νερό!

5 πράγματα μέσα στο σπίτι που δεν πρέπει ποτέ να καθαρίζετε με νερό!

Το νερό ήταν, είναι και θα είναι το Νο1 καθαριστικό της φύσης. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις που καλό θα ήταν να το αποφεύγουμε εντελώς. Μπορούν να μικρύνουν την διάρκεια ζωής ορισμένων επίπλων και να φθείρουν συγκεκριμένους τύπους επιφανειών.

Δέρμα: Ο δερμάτινος καναπές πραγματικά δεν θα καθαρίσει με νερό, αλλά αντίθετα θα αφήσεις μια στάμπα στο έπιπλο που δύσκολα θα φύγει. Άσε που το νερό μπορεί να φθείρει και το ίδιο το δέρμα που με τον καιρό θα ξεφτίσει.

Όχι νερό σε μουσικά όργανα: Ειδικά εκείνα που έχουν ως βάση το ξύλο, όπως είναι το πιάνο, η κιθάρα, το βιολί και οι ντραμς, μπορούν να αποχρωματιστούν με το νερό και εν τέλει να δημιουργηθεί πρόβλημα στο ίδιο το όργανο.

Ηλεκτρικές συσκευές: Όπως η οθόνη της led τιβί, του κινητού είναι ευαίσθητες συσκευές και ειδικά η σκόνη και η βρωμιά, δεν θα φύγουν με το νερό αλλά θα κολλήσουν χειρότερα στις smart οθόνες. Προτίμησε βαμβάκι με οινόπνευμα.

Το πληκτρολόγιο: Προς θεού, μην κάνεις ούτε για πλάκα την κίνηση να καθαρίσεις το πληκτρολόγιο με νερό μιας και ούτε η σκόνη θα φύγει και κινδυνεύεις να καταστρέψεις την συσκευή.

Τα παντός είδους φωτιστικά: Νερό και ηλεκτρικό ρεύμα δεν πάνε μαζί, αντίθετα αν συναντηθούν μόνο καταστροφές θα συμβούν. Απόφυγε τα βρεγμένα με νερό πανιά πάνω σε φωτιστικά, λάμπες, διακόπτες ηλεκτρικού ρεύματος και πρίζες.Σχετικά Άρθρα

Η πολυτελής βίλα του Μένιου Φουρθιώτη, στην Εκάλη! (photos)

Θα πάθετε πλάκα με τον πολυτελή βίλα του Μένιου Φουρθιώτη στην Εκάλη. Το σπίτι του παρουσιαστή είναι μέσα στα δέντρα,

Kulm Hotel: Δείτε το υπερπολυτελές ξενοδοχείο της οικογένειας Νιάρχου! (photos)

To Engadiner Kulm θεωρούταν ως τα μέσα της δεκαετίας του πενήντα ως ένα από τα καλύτερα και πλέον αριστοκρατικά ξενοδοχεία

Pamela Anderson: Το σπίτι της στο Malibu! (photos)

Το συγκεκριμένο σπίτι το έχει διακοσμήσει η ίδια η Pamela Anderson! Μπορεί να μην της ανήκει πλέον, αφού το πούλησε πριν

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial