5 πράγματα μέσα στο σπίτι που δεν πρέπει ποτέ να καθαρίζετε με νερό!

5 πράγματα μέσα στο σπίτι που δεν πρέπει ποτέ να καθαρίζετε με νερό!

Το νερό ήταν, είναι και θα είναι το Νο1 καθαριστικό της φύσης. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις που καλό θα ήταν να το αποφεύγουμε εντελώς. Μπορούν να μικρύνουν την διάρκεια ζωής ορισμένων επίπλων και να φθείρουν συγκεκριμένους τύπους επιφανειών.

Δέρμα: Ο δερμάτινος καναπές πραγματικά δεν θα καθαρίσει με νερό, αλλά αντίθετα θα αφήσεις μια στάμπα στο έπιπλο που δύσκολα θα φύγει. Άσε που το νερό μπορεί να φθείρει και το ίδιο το δέρμα που με τον καιρό θα ξεφτίσει.

Όχι νερό σε μουσικά όργανα: Ειδικά εκείνα που έχουν ως βάση το ξύλο, όπως είναι το πιάνο, η κιθάρα, το βιολί και οι ντραμς, μπορούν να αποχρωματιστούν με το νερό και εν τέλει να δημιουργηθεί πρόβλημα στο ίδιο το όργανο.

Ηλεκτρικές συσκευές: Όπως η οθόνη της led τιβί, του κινητού είναι ευαίσθητες συσκευές και ειδικά η σκόνη και η βρωμιά, δεν θα φύγουν με το νερό αλλά θα κολλήσουν χειρότερα στις smart οθόνες. Προτίμησε βαμβάκι με οινόπνευμα.

Το πληκτρολόγιο: Προς θεού, μην κάνεις ούτε για πλάκα την κίνηση να καθαρίσεις το πληκτρολόγιο με νερό μιας και ούτε η σκόνη θα φύγει και κινδυνεύεις να καταστρέψεις την συσκευή.

Τα παντός είδους φωτιστικά: Νερό και ηλεκτρικό ρεύμα δεν πάνε μαζί, αντίθετα αν συναντηθούν μόνο καταστροφές θα συμβούν. Απόφυγε τα βρεγμένα με νερό πανιά πάνω σε φωτιστικά, λάμπες, διακόπτες ηλεκτρικού ρεύματος και πρίζες.Σχετικά Άρθρα

To απίστευτο κόλπο για να τοποθετήσεις το πάπλωμα μέσα στην παπλωματοθήκη στο λεπτό! (video)

Αν πιστεύετε ότι το στρώσιμο το κρεβατιού απαιτεί αρκετό χρόνο, εμείς σας προτείνουμε το απίθανο κόλπο που μπορείτε να βάλετε

H αποθήκη σιταριού που έγινε ένα απίστευτο σπίτι! (photos)

Η αλλαγή ήταν δραστική, έφερε τα πάνω κάτω. Μια αποθήκη σιτηρών του 1955 μεταμορφώθηκε σε μια λειτουργική και όμορφη κατοικία.

Φτιάξτε το δικό σας υγρό για τα τζάμια, εύκολα και ανέξοδα!

Κάντε λίγη οικονομία, στο καθάρισμα του σπιτιού σας, φτιάχνοντας το δικό σας υγρό για τα τζάμια και απολαύστε την θέα,

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial