Θα τολμούσατε τη φουτουριστική διακόσμηση στο σπίτι σας; (ΦΩΤΟ)

Θα τολμούσατε τη φουτουριστική διακόσμηση στο σπίτι σας; (ΦΩΤΟ)

Ένα φουτουριστικό σπίτι μας έρχεται από τη Βουλγαρία. Σε 80 τετραγωνικά κυριαρχούν γραμμές που να θυμίζουν κάτι από Star Trek, το λευκό και το χρώμα του χαλκού.

1

 

Το αρχιτεκτονικό γραφείο BOZHINOVSKI DESIGN ανέλαβε να διαμορφώσει το σαλόνι και μία κρεβατοκάμαρα με στόχο να δείχνουν οι χώροι αυτοί μοντέρνοι αλλά και φιλικοί.

2

 

 

Ο κρυφός φωτισμός μέσα σε ένα πλαίσιο στο ταβάνι αλλά και σε πολλά ακόμη σημεία του χώρου δημιουργεί την επιδιωκόμενη φουτουριστική ταυτότητα στο σπίτι.

3

 

Ο designer εκμεταλλεύτηκε το μεγάλο τοίχο για να δημιουργήσει φουτουριστικές προεξοχές που κάνουν ένα ενδιαφέρον άνοιγμα το οποίο λειτουργεί ως υποδοχέας της τηλεόρασης.

4

 

 

Φώτα φθορισμού και ένα κρεμαστό τραπέζι γοητεύουν για την αισθητική τους στην τραπεζαρία ενώ χαρακτηριστικές είναι και οι καρέκλες S.

5

 

Οι λείες, χωρίς προεξοχές επιφάνειες σε λευκό, μαύρο και στο χρώμα του χαλκού κυριαρχούν στην ενιαία σαλονοτραπεζαρία και κουζίνα.

 

6

Η γωνιά αυτή κάτω από το παράθυρο είναι εξαιρετικά ζεστή και το ημισφαίριο με τη μαύρη επιφάνεια ως τραπεζάκι αποδίδει το μοντέρνο αποτέλεσμα!

7

 

Φουτουριστική αλλά σε πιο ήπιους τόνους είναι και η κρεβατοκάμαρα ενώ και εδώ ο κρυφός φωτισμός κάνει θαύματα!Σχετικά Άρθρα

Η σπιταρόνα του Calvin Harris! (photos+video)

Ο ταλαντούχος μουσικός Calvin Harris αποφάσισε να προχωρήσει στην πώληση ή και ενοικίαση μιας από τις πολυτελείς βίλες που περιλαμβάνονται

Το πατρικό σπίτι της Beyonce! (photos)

Το σπίτι στο οποίο μεγάλωσε η Beyonce στο Χιούστον πωλείται έναντι 445.000 δολαρίων και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, 2

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial