Αυτές είναι οι πιο εύκολες και οικονομικές λύσεις, για να αλλάξετε το παιδικό δωμάτιο

Αυτές είναι οι πιο εύκολες και οικονομικές λύσεις, για να αλλάξετε το παιδικό δωμάτιο

Θέλετε να αλλάξετε τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου χωρίς να δώσετε πολλά λεφτά, διαβάστε παρακάτω μερικές έξυπνες και οικονομικές προτάσεις:

  1. Τοποθετήστε στον ένα τοίχο φωτοταπετσαρία με μια εικόνα που θα επιλέξει το ίδιο το παιδί. Μπορεί να είναι ο αγαπημένος του κινηματογραφικός ήρωες, η αγαπημένη του ομάδα, εικόνες από τη φύση, το διάστημα, graffiti κ.α.

  1. Αλλάξτε τις κουρτίνες του δωματίου και επιλέξτε μαζί του μια έτοιμη παιδική ή εφηβική κουρτίνα, σύμφωνα με το ύφος που επιθυμείτε να δώσετε στο δωμάτιο.

 

  1. Αλλάξτε το φωτιστικό του δωματίου και επιλέξτε ένα στο ύφος και στα χρώματα του υπόλοιπου δωματίου. Μπορεί να είναι ένα φωτιστικό με τους αγαπημένους του ήρωες της Disney, ένα φωτιστικό με αυτοκίνητα, αεροπλάνα ή πεταλουδίτσες.

  1. Βάλτε διακοσμητικά καδράκια στους τοίχους του δωματίου. Μπορείτε να επιλέξετε μαζί με το παιδί αγαπημένες παραστάσεις ή και φωτογραφίες και να τις εκτυπώσετε σε καμβά στη διάσταση που θέλετε.

  1. Επιλέξτε ένα εντυπωσιακό παιδικό χαλί ή μια μονόχρωμη μοκέτα για να μπορεί να κινείται άνετα στο δωμάτιο του.
  2. Τέλος προσθέστε στο κρεβάτι του μερικά χαρούμενα διακοσμητικά μαξιλάρια και επιλέξτε ένα ιδιαίτερο σετ σεντονίου καθώς κι ένα χαρούμενο κάλυμμα για το κρεβάτι του.

Μετά από αυτά σίγουρα το δωμάτιο θα έχει γίνει αγνώριστο!! Φυσικά δεν χρειάζεται να εφαρμόσετε όλες τις παραπάνω προτάσεις και μερικές από αυτές αρκούν για να αλλάξετε το ύψος του δωματίου και να του δώσετε ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα.

 Σχετικά Άρθρα

Δώστε νέα πνοή στο σαλόνι σας το φθινόπωρο με απλά βήματα και ανέξοδα!

Κάθε φθινόπωρο το σπίτι μας γίνεται ξανά το ιδανικό “καταφύγιο” για να χαλαρώσουμε και να περάσουμε ξέγνοιαστες στιγμές με τους

Κορμός δέντρου 110 ετών έγινε βιβλιοθήκη! (photos+video)

Ένα δέντρο που κόβεται δε σημαίνει ότι αχρηστεύεται κιόλας. Αυτό άλλωστε απέδειξε η Sharalee Armitage Howard, βιβλιοθηκάριος, καλλιτέχνης και πρώην

Ζευγάρι έχτισε ένα μικρό σπίτι 7 τ.μ. ξοδεύοντας μόνο 590 ευρώ! (photos)

Η φωτογράφος Alla Ponomareva και ο σύζυγός της, Garrett, κατασκεύασαν ένα μικροσκοπικό αλλά υπέροχο σπιτάκι στην περιοχή Missoula στην Montana.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial