Αυτές είναι οι σούπερ τροφές που αποτοξινώνουν από τη νικοτίνη!

Αυτές είναι οι σούπερ τροφές που αποτοξινώνουν από τη νικοτίνη!

Αν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν μπορούν να κόψουν το κάπνισμα τότε ακολουθήστε τις παρακάτω διατροφικές οδηγίες για να μετριάσετε τη ζημιά αλλά και να εξαλείψετε τη νικοτίνη από τον οργανισμό σας σιγά… σιγά!

 

  1. Μπρόκολο

Είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και Β5. Επειδή το κάπνισμα μειώνει τα επίπεδα της βιταμίνης C στον οργανισμό θα πρέπει να τρώτε περισσότερο μπρόκολο για την εξάλειψη της νικοτίνης από τον οργανισμό σας.

 

  1. Πορτοκάλια

Ο χυμός πορτοκάλι είναι πλούσιος σε βιταμίνη C. Η τακτική κατανάλωση πορτοκαλιών θα ενισχύσει το μεταβολισμό σας και θα σας ανακουφίσει από το στρές.

 

  1. Χυμός καρότου

Είναι πολύ πιθανόν να γνωρίζετε ότι κάθε φόρα που ανάβετε ένα τσιγάρο, η νικοτίνη παραμένει στο σώμα σας για 3 ημέρες και προκαλεί βλάβες στο δέρμα σας. Ο χυμός καρότων κάνει καλό στο δέρμα εφόσον είναι πλούσιος σε βιταμίνες Α, C , Κ και Β , που έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά όπλα στην απομάκρυνση της νικοτίνης από τον οργανισμό.

 

  1. Σπανάκι

Το σπανάκι είναι ένα από τα πιο υγιεινά λαχανικά , όχι μόνο γιατί είναι πλούσιο σε βιταμίνες, αλλά περιέχει επίσης μεγάλες ποσότητες φυλλικού οξέος.

 

  1. Ακτινίδια

Τα ακτινίδια είναι μια πλούσια πηγή βιταμινών Α , C και Ε. Όταν καπνίζετε , τα επίπεδα αυτών των βιταμινών μειώνονται. Το θαυματουργό αυτό φρούτο θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε τη νικοτίνη από το σώμα σας, αυξάνοντας τα επίπεδα των βιταμινών αυτών.

 

  1. Νερό

Το κάπνισμα αφυδατώνει το σώμα σας . Σύμφωνα με πολλούς ερευνητές , με άφθονο πόσιμο νερό μπορείτε να σταματήσετε το κάπνισμα και την εξάλειψη της νικοτίνης από το σώμα σας .

Μπείτε στο ολοκαίνουριο pasmina.grΣχετικά Άρθρα

ΜΑΚΑ: Το μυστικό των Ίνκας για άριστες ερωτικές επιδόσεις που εξαφανίζει τα φαινόμενα… ύφεσης

Πρόκειται για ένα αρχαίο μυστικό που οι ιδιότητές του είναι ευεργετικές έως σήμερα!

Λοιμώξεις του καλοκαιριού: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε και πως θα προφυλαχτούμε

Είναι οι πιο συνηθισμένες λοιμώξεις  του καλοκαιριού, μπορεί έκτος από το να χαλάσουν τις διακοπές μας, να είναι και πολύ

Αυτό είναι το No. 1 σφάλμα που καταστρέφει μια σχέση!

Δεν σου πάει το μυαλό, αλλά είναι το αυτονόητο και βασικό υπογραμμίζει έρευνα που διεξάχθη σε ζευγάρια

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial