Αυτό το ποσό παίρνουν οι ηθοποιοί από τις επαναλήψεις του «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Αυτό το ποσό παίρνουν οι ηθοποιοί από τις επαναλήψεις του «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Ο ηθοποιός Βασίλης Κούκουρας βρέθηκε στην εκπομπή «Happy Day» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ρόλο του Μάνθου Φουστάνου στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», αλλά και τα ποσά που παίρνουν οι ηθοποιοί της σειράς ως αμοιβή για τις πολλές επαναλήψεις.
«Παίρνουμε κάποια χρήματα, βεβαίως έχει να κάνει με το χρόνο που προβάλλεται. 15-16 χρόνια συναπτά, δεν θα έχει την ίδια οικονομική αμοιβή. Δεν έχουν σημασία τα νούμερα τηλεθέασης, είναι ο τρόπος συμφωνίας που έχει γίνει έτσι. Αν μία σειρά προβάλλεται ένα χρόνο μετά τη λήξη της είναι πιο καλά. Δύο χρόνια είναι πιο άσχημα. Όσο περνούν τα χρόνια υπάρχει μία μείωση σταδιακή. Δεν το καταλαβαίνω εγώ αυτό το πράγμα, διότι η σειρά πηγαίνει πάρα πολύ καλά στις επαναλήψεις. Πληρωνόμαστε δυο φορές το χρόνο. Δεν είναι τρία τα μηδενικά. Στις αρχές ήταν, μετά άρχιζαν και φεύγαν. Το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι και η άργητα. Πληρωνόμαστε και πιο αργά. Είμαστε μέσα 1,5 χρόνο περίπου…», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Βγήκε από το μαιευτήριο (photos)Σχετικά Άρθρα

Η επίσημη ανακοίνωση του Οpen για τον νέο Διευθυντή προγράμματος!

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε το Οpen για να μας ενημερώσει πως τη διεύθυνση προγράμματος του καναλιού αναλαμβάνει ο Νίκος Κάλης. Η

Νίκος Χατζηνικολάου: Το απίστευτο περιστατικό στις διακοπές τους με την κόρη τους (video)

Ο Νίκος Χατζηνικολάου πιο χαλαρός από ποτέ, μίλησε στην πρεμιέρα του Πέτρου Κωστόπουλου για τους 3 γιους του και την

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial