Αγγελική Ηλιάδη: Μιλά πρώτη φορά on camera για τις δηλώσεις της μαμάς του Σάββα Γκέντσογλου. (video)

Αγγελική Ηλιάδη: Μιλά πρώτη φορά on camera για τις δηλώσεις της μαμάς του Σάββα Γκέντσογλου. (video)

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», μίλησε το πρωί της Δευτέρας η Αγγελική Ηλιάδη.

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε μετά τις δηλώσεις της μητέρας του Σάββα Γκέντσογλου, αλλά και της Βίκυς Κάβουρα. Για το πρώτο ζήτημα, αρκέστηκε να απαντήσει, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την οικογένεια του πρώην συντρόφου της.

Nα σας υπενθυμίσουμε ότι η μητέρα του Σάββα, η κυρία Κυριακή με δηλώσεις της σε εβδομαδιαίο περιοδικό τα έχωσε στην «πρώην νύφη» της, στην Αγγελική Ηλιάδη.

«Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι. Δεν σχολιάζω πράγματα που ούτε με γνωρίζουν προσωπικά, ούτε είναι στην οικογένειά μου μέσα και τη ζωή μου… Δεν θα μπούμε σε αυτές τις λεπτομέρειες. Εγώ έχω πάει το Βασίλη δύο καλοκαίρια. Τα παιδιά μου είναι ένα ιερό πράγμα δεν θέλω να τα ακουμπάει τίποτα και κανένας. Πρωταρχικός μου στόχος είναι να διατηρώ την ηρεμία των γονιών και της οικογένειάς μου. Έχει μία ασθένεια, έχει περάσει εγκεφαλικό και δεν θέλω να ταράζεται. Η μητέρα μου καθημερινά είναι εκεί».

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια, δεν δίστασε και αναφέρθηκε στην δήλωση της Βίκυς Κάβουρα “Αν ήξερα πράγματα θα έπινα έναν καφέ με την Αγγελική Ηλιάδη”, λέγοντας:

«Ούτε αυτό θα το σχολιάσω, δεν πίνω πολύ καφέ τελευταία γιατί προσπαθώ να καταλαγιάσω λίγο τα νεύρα μου.

Και ο γιατρός μου ο ψυχοθεραπευτής μου, μου έχει απαγορεύσει να πίνω πολλούς καφέδες.

Έχω αρχίσει ψυχοθεραπεία, γιατί δυστυχώς αντιμετώπισα τους τελευταίους μήνες αρκετά συχνά κρίσεις πανικού…».Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial