Αληθινή ιστορία: «Έκανα σεξ με τον καλύτερο φίλο του άνδρα μου»

Αληθινή ιστορία: «Έκανα σεξ με τον καλύτερο φίλο του άνδρα μου»

Κι όμως μπορεί να συμβεί στον καθένα!

«Ένας οικογενειακός μας φίλος μας επισκέφθηκε πριν από 2 χρόνια στο σπίτι. Φίλος του άνδρα μου για τρεις δεκαετίες. Σαν αδέλφια. Είχαμε να τον δούμε αρκετά χρόνια. Πολύ ντροπαλός, πολύ ευγενικός, συμπαθής. Εκμυστηρεύτηκε στον άνδρα μου ότι δεν είχε κάνει σεξ για πάνω από πέντε χρόνια και ντρεπόταν γι’αυτό. Λόγω της εσωστρέφειάς του δεν μπορούσε να κάνει εύκολα σχέση και δεν ήθελε να κάνει σεξ χωρίς συναίσθημα. Μετά το γεύμα μας μαζί του ο άνδρας μου, μου ζήτησε ως χάρη να κάνω σεξ μαζί του για να «ξεμπλοκάρει».

Δεν είναι ζηλιάρης και δεν θα παρεξηγούσε την ενδεχόμενη θετική μου απάντηση. Εγώ για χρόνια ήμουν γοητευμένη με τον φίλο του άνδρα μου λόγω του χαρακτήρα του. Έτσι χωρίς πολλή σκέψη αλλά με αμηχανία απάντησα ότι δέχομαι. Χτύπησα την πόρτα του δωματίου του και εκείνος μου είπε να μπω. Τότε του είπα ότι ο άνδρας μου μου ζήτησε να κάνω σεξ μαζί του. Εκείνος στην αρχή πάγωσε. Του είπα ότι εγώ δεν είχα πρόβλημα και θα το έκανα άνετα. Τότε δέχτηκε. Δεν με έχουν ξαναγδύσει πιο τρυφερά, δεν μου έχουν ξανακάνει έρωτα πιο παθιασμένα. Φαίνεται ότι αυτός φύλαγε τον καλύτερό του εαυτό για την επόμενη γυναίκα που θα ερχόταν στη ζωή του. Ο άνδρας μου έκανε το λάθος να δείξει γενναιοδωρία με κάτι που δεν δανείζεται.

Η γυναίκα δεν δανείζεται. Εγώ εκείνο το βράδυ πέρασα φανταστικά. Επέστρεψα στην κρεβατοκάμαρά μου χωρίς βέβαια ο άνδρας μου να ρωτήσει την παραμικρή λεπτομέρεια. Το σεξ με τον φίλο του άνδρα μου επαναλήφθηκε αρκετές φορές από εκείνο το βράδυ. Πλέον εκείνος είναι παντρεμένος και εγώ έχω κάνει 3 εξωσυζυγικές σχέσεις. Το σεξ με τον φίλο του άνδρα μου ήταν μόνο η αρχή».

ΠΗΓΗ: bovary.gr


Σχετικά Άρθρα

Το ελιξήριο που απογειώνει την σεξουαλική δραστηριότητα και δεν φαντάζεσαι ποιο είναι!

Κι όμως υπάρχει ένα «μαγικό» ελιξίριο που μπορεί να σε διαβεβαιώσει ότι θα απαλλαγείς από τη συχνή στυτική δυσλειτουργία! Διαβάστε

Οι 15 αποδεδειγμένοι τρόποι για να τον “αποπλανήσεις”!

Είτε είστε λίγο καιρό μαζί είτε πολλά χρόνια, το σεξ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι μιας υγιούς σχέσης, κακά τα ψέματα. 60

Το φιλί είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις γυναίκες!

Το να δίνουμε και να παίρνουμε φιλιά μπορεί να είναι ευχάριστο και να μας κάνει να νιώθουμε ωραία, αλλά υπάρχει

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial