Αλλαγή σελίδας για τον Γιώργο Τράγκα!

Αλλαγή σελίδας για τον Γιώργο Τράγκα!

Νέα σελίδα ανοίγει στην επικοινωνία του με τους ακροατές ο Γιώργος Τράγκας σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Από την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, το CRASH RADIO μπαίνει πλέον στην ζωή μας, όπου διαδικτυακά (και σε κινητές συσκευές) από τις 7 το πρωί μέχρι τις 10, θα μπορείτε να ακούτε την τεκμηριωμένη ανάλυση, τα σχόλια και τα ρεπορτάζ του Γιώργου Τράγκα ενώ στην συνέχεια ακολουθεί η ίδια ομάδα του CRASH MAGAZINE με Μαρία Καρρά, Παντελή Ζήλο και Σπύρο Νάννο.

Σε δύσκολους καιρούς έληξε η οικονομική συνεργασία με τον ρ/σ ΕΛΛΑΔΑ 943 που εκπέμπει στην Αθήνα, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία.

Ωστόσο συνεχίζεται αδιαλείπτως η συνεργασία με όλα τους περιφερειακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, όπως επίσης και με τα συμμαχικά sites, zougla.gr, pronews.gr, newsbreak.gr και φυσικά στο crashonline.gr.

Σύντομα θα δημοσιευτεί και ολόκληρη λίστα των δεκάδων περιφερειακών ραδιοφώνων τα οποία θα αναπαράγουν το πρόγραμμα του CRASH RADIO ενώ παράλληλά θα μπορείτε να ακούτε τις εκπομπές μέσω των social media (facebook, youtube κ.α.) του Γιώργου Τράγκα.

Μείνετε συντονισμένοι!Σχετικά Άρθρα

Τι θα κάνει ο Νικολαΐδης στο Open Tv; Η «λευκή επιταγή» και ο ρόλος του στο κανάλι

Η  νέα εποχή για το OPEN Tv ξεκινάει από αύριο Τετάρτη. Πριν λίγες μέρες, όπως έγινε γνωστό,  ο πρώην πρόεδρος

Στις 4/6 στη Σαντορίνη η έναρξη του Ελληνοολλανδικού Εικαστικού Φεστιβάλ ORANGE WATER 2 (ΦΩΤΟ)

Το “Orange Water” ξεκινά! Το Ελληνο- Ολλανδικό εικαστικό φεστιβάλ εγκαινιάζει τις δράσεις του για αυτό το καλοκαίρι στις 4 Ιουνίου

Σφοδρή επίθεση Χρήστου Λούλη κατά των Άγλλων για τα γλυπτά του Παρθενώνα (βίντεο)

Έξαλλος με τη σημερινή Ελλάδα και τον τρόπο που χειριζόμαστε την πολιτιστική μας κληρονομιά είναι ο γνωστός ηθοποιός 60 SHARES

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial