ΑΝΔΡΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ! Τι κρύβει όποιος καυχιέται για τις επιδόσεις του στο σεξ;

ΑΝΔΡΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ! Τι κρύβει όποιος καυχιέται για τις επιδόσεις του στο σεξ;

Τι κρύβεται πίσω από αυτή την ενοχλητική συμπεριφορά κάποιων αντρών;

Πέρα από το γεγονός ότι είναι τουλάχιστον αστείο ν’ ακούς έναν άντρα να κορδώνεται δημόσια για το πόσο πολύ και καλά το κάνει, πρόσφατη μελέτη του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών δίνει μία ακόμα διάσταση επί του θέματος, κάπως πιο σοβαρή. Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε τα τελευταία δύο χρόνια σε 1.700 δεσμευμένους άντρες (σε σχέση ή παντρεμένους) και αναζήτησε την όποια σύνδεση ανάμεσα στην υπερσεξουαλική συμπεριφορά, τη στυτική δυσλειτουργία και την αποχή απ’ το σεξ, οι κύριοι που «τη βρίσκουν» να διατυμπανίζουν περί των επιδόσεών τους (οι οποίες στην πραγματικότητα αφορούν κυρίως πορνό θεάματα, αυνανισμό, cybersex και πληρωμένο έρωτα), μάλλον δυσκολεύονται να ακολουθήσουν έναν υγιή σεξουαλικό τρόπο ζωής.

Πίσω απ’ αυτή την ενοχλητική συμπεριφορά, σύμφωνα πάντα με τη μελέτη, υποβόσκει δυσκολία, άρα πρόβλημα, πιθανότατα ένα θέμα στυτικής δυσλειτουργίας, που ο άντρας επιλέγει να καμουφλάρει με μια διάθεση βαρεμάρας για το αληθινό, απαιτητικό σεξ. Η οποία βαρεμάρα ίσως αποτελεί σύμπτωμα κατάθλιψης και σχετίζεται με αισθήματα ενοχής, ντροπής, ανασφάλειας και άλλα τέτοια, τα οποία μπορούν να συμβιώσουν με πιο μοναχικούς τρόπους σεξουαλικής εκτόνωσης. Που στο μυαλό ενός άντρα ο οποίος ταλαιπωρείται απ’ όλα αυτά, ο αυνανισμός μπροστά από την οθόνη ενός υπολογιστή είναι η απόδειξη ότι το πρόβλημα δεν το έχει εκείνος, αλλά οι άλλοι- η άλλη για την ακρίβεια. Πρόκειται για ζητήματα λεπτά που απαιτούν θάρρος και δύναμη για να αντιμετωπιστούν. Η επίσκεψη σε ψυχολόγο είναι μία ουσιαστική κίνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ! Αυτά είναι τα χειρότερα πράγματα στο σεξ που κάνουν οι άντρες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΝΤΡΑ! Δείτε πως αντιδρούν οι περαστικοί (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΤΥΠΑ ΚΟΚΚΙΝΟ! Αυτοί είναι οι λόγοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Εξομολογήσεις γυναικών! Δείτε αυτά που μας “ξενερώνουν” απίστευτα ..στο sexΣχετικά Άρθρα

Ο τρόπος που καθόμαστε αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητα μας!

Ορισμένες στάσεις καθίσματος μπορεί να εκπέμπουν συστολή, άλλες άνεση ή επιθετική διάθεση, ενώ άλλες δείχνουν πως είστε ανασφαλείς και ντροπαλοί.

Γυναικείες κακίες! Αυτά σκέφτονται πίσω από την πλάτη των αντρών σε ένα αποτυχημένο ραντεβού!

Αν δεν υπήρχαν και αυτά τα αποτυχημένα ραντεβού, τι θα είχαμε να διηγούμαστε στις φίλες μας και να γελάμε μέχρι

Η εκδίκηση της γυναίκας: Δείτε άντρες να κάνουν αποτρίχωση (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από αυτό το βίντεο ίσως οι άντρες σταματήσουν να ειρωνεύονται τις γυναίκες.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial