ΑΝΤ1: Νέες απολύσεις στο κανάλι του Αμαρουσίου! (photos)

ΑΝΤ1: Νέες απολύσεις στο κανάλι του Αμαρουσίου! (photos)

Μετά την αποχώρηση του Κώστα Τσολάκη από τη Διεύθυνση Επικοινωνίας του ΑΝΤ1 και την αντικατάσταση του από την Άννα Βλαβιανού, σειρά είχαν δύο νέες «βόμβες» στο κανάλι.

Πρόκειται για την Ιωάννα Παπαχρήστου, που είχε σημαντική θέση στο γραφείο Τύπου του ΑΝΤ1, υπεύθυνη για τις σχέσεις με περιοδικά και ιστοστελίδες και για τον Κωνσταντίνο Εφραιμίδη, υπεύθυνο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και τα events που διοργανώνει το κανάλι, όπου τους ανακοινώθηκε η λήξη της συνεργασίας τους με τον σταθμό.

Δείτε τις αναρτήσεις τους.

«Μετά από τρία χρόνια στον ΑΝΤ1 ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού! Τρία χρόνια έντονα με καλές, όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές! Ευχαριστώ όλους όσοι συνεργαστήκαμε εντός αλλά και εκτός ΑΝΤ1. Και όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν από την πρώτη στιγμή & με πίστεψαν ! 💜

Καλό καλοκαίρι, να ξεκουραστείτε, να γεμίσετε μπαταρίες και να δίνετε μόνο αγαπη!
Διότι.. σε αυτή τη ζωή ό,τι δίνεις παίρνεις !! #νομος

Στα καλύτερα που σίγουρα έρχονται!

Ps: η φωτογραφία αυτή μου θυμίζει ανέμελες στιγμές.. τη φάτσα μου την ξέρετε! Να χαμογελάτε!», αναφέρει σε ανάρτηση της η κ. Παπαχρήστου.

«Μετά από σχεδόν τρία χρόνια γεμάτα επιτυχίες, εντάσεις, χαρές, λυπες, δημιουργικά events, κοινωνικές πρωτοβουλίες, συνεργασίες με δεκάδες εταιρείες, Φορείς και Οργανισμούς ήρθε η ώρα να γυρίσω σελίδα.

Ευχαριστώ πολύ όλους για τη συνεργασία και την υπομονή. Έμαθα πολλά! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!», γράφει σε ανάρτηση του.Σχετικά Άρθρα

Οι πρώτες φωτογραφίες από το «Ραντεβού στα τυφλά» με τον Μάρκο Σεφερλή

Το Σάββατο 26 Μαρτίου το «Ραντεβού» πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 18:50 και κάθε Σάββατο και Κυριακή, μέσα από τη

Αφήνει τον ΑΝΤ1 για τον Alpha! Που θα την δούμε φέτος;

Αποχωρεί από την τηλεοπτική παραγωγή για μία άλλη!

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial