Αντιδήμαρχος Τρίπολης κατά αδέσποτων και φιλοζωικών: “Ο κόσμος πεινάει και εμείς ταΐζουμε τα αδέσποτα” (video)

Αντιδήμαρχος Τρίπολης κατά αδέσποτων και φιλοζωικών: “Ο κόσμος πεινάει και εμείς ταΐζουμε τα αδέσποτα” (video)

Στις εξελίξεις που υπάρχουν για το ζήτημα με τα αδέσποτα στην Τρίπολη, αναφέρθηκε σε συνέντευξη τύπου, που παραχώρησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Σταματόπουλος.

Σε κάποιο σημείο είπε ότι «Δαπανώνται πολλά χρήματα για αδέσποτα, ενώ ο κόσμος πεινάει και υπάρχει μεγάλη φτώχεια. Μας φτάνει κάθε σκυλί 350 ευρώ, ενώ με τόσα χρήματα μία οικογένεια μπορεί να περάσει ένα μήνα, με τα αναγκαία τρόφιμα. Αν αυτό δεν φτάνει στους φιλόζωους, ας τα υιοθετήσει όλα τα σκυλιά να τα ταΐζει».

Ενώ, σε άλλο σημείο είπε για τον Πολιτιστικό Φιλοζωικό Σύλλογο: «Δεν ξέρουν τι ζητάνε. Μας ζητούσαν δημοτικό κυνοκομείο κι όταν έμπλεξαν με την Πανελλαδική Ομοσπονδία, ζητούν κτηνιατρείο. Εμείς θα κάνουμε αυτό που ορίζει ο νόμος».

Επίσης, αναφέρθηκε στις εξελίξεις για τις προσφορές που αφορούν το καταφύγιο αδέσποτων.

Όσο για το Δημοτικό Κτηνιατρείο, έχει προβλεφθεί να είναι δίπλα στο δημοτικό κυνοκομείο, για να μπορούν οι κτηνίατροι να έχουν στην επίβλεψη τους όλα τα ζώα.

Για το χώρο φιλοξενίας των ζώων, που υπάρχει σήμερα, ο Αντιδήμαρχος λέει ότι εξασφάλισε τη βεβαίωση από την Κτηνιατρική ότι μπορούν να παραμείνουν εκεί.

«Μπορεί να καθυστερήσουμε λίγο, αλλά δεν θέλουμε να κάνουμε δουλειές του ποδαριού» τόνισε .

Για τις ταΐστρες που θα τοποθετηθούν σε 12 διαφορετικά σημεία της πόλης, μετά από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, ο κ. Σταματόπουλος είπε ότι ήδη υπάρχουν αντιδράσεις από κόσμο που δεν θέλει να μαζεύονται τα ζώα στα σημεία που υπάρχουν ταΐστρες.

Πηγή:.kalimera-arkadiaΣχετικά Άρθρα

BeeJay: Ένας παχουλός γάτος αναζητά οικογένεια και γίνεται viral! (video)

Viral έχει γίνει στο διαδίκτυο, ένας γάτος σχεδόν 12 κιλών o BeeJay. Ο γάτος φιλοξενείται στο Morris Animal Refuge στην

Το κάπνισμα δεν βλάπτει μόνο τους ανθρώπους αλλά και τα ζώα!

Ποιος είπε ότι το παθητικό κάπνισμα βλάπτει την υγεία αποκλειστικά των ανθρώπων; Το παθητικό κάπνισμα επιβαρύνει σε ικανό ποσοστό την υγεία

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial