Αντώνης Ρέμος: «Κάποιες στιγμές νιώθω ότι έχω από κάτω το μισό ΑΕΠ της Ελλάδας» (video)

Αντώνης Ρέμος: «Κάποιες στιγμές νιώθω ότι έχω από κάτω το μισό ΑΕΠ της Ελλάδας» (video)

Ο Αντώνης Ρέμος έδωσε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην «Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για την καριέρα του, το βραβείο που πήρε, την εκπομπή που θέλει να κάνει, αλλά και για το κοινό που πηγαίνει και τον ακούει στις εμφανίσεις του.

“Είμαι 49, τώρα γίνομαι 50… Ο Ρέμος είναι τραγουδιστής των ανθρώπων που αγαπάνε τα τραγούδια του. Κάποιες στιγμές νιώθω ότι έχω από κάτω το μισό ΑΕΠ της Ελλάδας και όχι μόνο. Μιλάμε για ανθρώπους που έχουν πολύ μεγάλη οικονομική επιφάνεια και όχι Έλληνες μόνο, και ξένους. Από την άλλη όμως, έχει τύχει την επόμενη μέρα να πάω στην Καβάλα, στους Αμμόλοφους και να τραγουδήσω με 10 και 15 ευρώ το εισιτήριο και να έχει από κάτω 10,000 κόσμο”.

“Πρόσφατα πήγα στη Σερβία και μου έδωσαν ένα πολύ τιμητικό βραβείο για όλα αυτά τα χρόνια που στηρίζω την ελληνοσερβική φιλία”, εξομολογήθηκε ο Αντώνης Ρέμος.

Για τα τηλεοπτικά του σχέδια, ο Αντώνης Ρέμος σημείωσε: “Όλα παίζουν. Το τηλεοπτικό τοπίο κάθε φορά αλλάζει. Κάνω συζητήσεις. Θα ήθελα να κρατάω μια στιγμή τηλεοπτικής συντροφιάς μια φορά την εβδομάδα, μπορεί και πιο λίγο. Θέλω να γυρνάω πίσω τον χρόνο με συναδέλφους που θα με τιμήσουν, αν με τιμήσουν, αλλιώς θα τραγουδάω και μόνος μου”.


Tags Άρθρου:
ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Γνωστός τραγουδιστής «έφαγε πιρούνι» στην πίστα την ώρα που τραγουδούσε! (photo+video)

Ο γνωστός τραγουδιστής, αποκάλυψε ένα απρόοπτο συμβάν, που του συνέβη στην πίστα, μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day». «Εκτός από

Δύσκολες ώρες για τον Ντάνο! «Σήμερα έχασα έναν δικό μου άνθρωπο»

Τους θαυμαστές του συγκίνησε σήμερα ο Γιώργος Αγγελόπουλος,  με τα όσα έγραψε για ένα αγαπημένο του πρόσωπο που έφυγε από τη

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial