Απαγορευμένος καρπός: Το sex toy που θα σου θυμίσει το προπατορικό αμάρτημα!

Απαγορευμένος καρπός: Το sex toy που θα σου θυμίσει το προπατορικό αμάρτημα!

Αν θέλεις να εντάξεις περισσότερο παιχνίδι στη σεξουαλική σας ζωή, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος. Θα μπείτε στη διαδικασία να ανακαλύψετε από την αρχή ο ένας το σώμα του άλλου και πίστεψε με, θα ερεθιστείς απίστευτα με την αίσθηση ότι μπορείτε να προσφέρετε τόση απόλαυση ο ένας στον άλλον, ακόμα και χωρίς να κάνετε σεξ.

Επειδή πλέον τα ερωτικά παιχνίδια πρέπει να τα συνδυάζουν όλα: Λειτουργικότητα, πρωτοτυπία και σχεδιασμό οι απαιτήσεις για ένα sex toy είναι πολύ υψηλές.

Οι μεγάλες εταιρείες παραγωγής ερωτικών βοηθημάτων δημιουργούν συνεχώς όμορφα και εκσυγχρονισμένα gadgets τα οποία φροντίζουν κάθε φορά να ξεπερνούν τις προσδοκίες.

Αυτή τη φορά ξεχωρίσαμε ένα πολύ χαριτωμένο και ταυτόχρονα συμβολικό ερωτικό παιχνίδι το οποίο λειτουργεί παράλληλα και ως συσκευή μασάζ.

Πρόκειται για τον “Απαγορευμένο καρπό” που δεν είναι άλλο από ένα μήλο, το οποίο συμβολίζει το φρούτο που έδιωξε τους πρωτόπλαστους από τον Παράδεισο.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το μήλο προσφέρει ένα αισθησιακό μασάζ σε όλο το σώμα και στις ερωτογενείς ζώνες του ενώ εφαρμόζει άψογα στην παλάμη του χεριού.

Αν το χρησιμοποιήσει κανείς, ανοίγει την πόρτα σε έναν μεγάλο πειρασμό, αυτό της σεξουαλικότητας και της ηδονής. Προσφέρει έντονες δονήσεις και μπορεί κανείς να το χρησιμοποιήσει μόνος του ή μαζί με το ταίρι του.

Έχει επτά διαφορετικές ταχύτητες έντασης και έχει eco friendly σύστημα φόρτισης.Σχετικά Άρθρα

Δεν έχεις ξυριστεί; No problem! Μάθε τι δεν παρατηρεί ο άντρας την ώρα του σεξ!

Αγχώνεσαι για ένα σπυράκι που έσκασε την τελευταία στιγμή; Αγχώνεσαι επειδή δεν πρόλαβες με τίποτα να ξυριστείς και πρέπει να

Γυναικεία αποκωδικοποίηση! Τι λέει και τι πραγματικά εννοεί όταν είναι θυμωμένη

Την αγαπάς, την εκτιμάς αλλά, παρόλα αυτά, νιώθεις ότι δεν την καταλαβαίνεις, πολύ δε περισσότερο όταν «σκοτώνεστε»; Μη στεναχωριέσαι, στο

Η νέα έρευνα για το σεξ που αλλάζει τα δεδομένα!

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι το σεξ κάνει καλό στην υγεία μας και ότι οι άνθρωποι που δεν κάνουν σεξ

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial