Απαγορευμένος καρπός: Το sex toy που θα σου θυμίσει το προπατορικό αμάρτημα!

Απαγορευμένος καρπός: Το sex toy που θα σου θυμίσει το προπατορικό αμάρτημα!

Αν θέλεις να εντάξεις περισσότερο παιχνίδι στη σεξουαλική σας ζωή, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος. Θα μπείτε στη διαδικασία να ανακαλύψετε από την αρχή ο ένας το σώμα του άλλου και πίστεψε με, θα ερεθιστείς απίστευτα με την αίσθηση ότι μπορείτε να προσφέρετε τόση απόλαυση ο ένας στον άλλον, ακόμα και χωρίς να κάνετε σεξ.

Επειδή πλέον τα ερωτικά παιχνίδια πρέπει να τα συνδυάζουν όλα: Λειτουργικότητα, πρωτοτυπία και σχεδιασμό οι απαιτήσεις για ένα sex toy είναι πολύ υψηλές.

Οι μεγάλες εταιρείες παραγωγής ερωτικών βοηθημάτων δημιουργούν συνεχώς όμορφα και εκσυγχρονισμένα gadgets τα οποία φροντίζουν κάθε φορά να ξεπερνούν τις προσδοκίες.

Αυτή τη φορά ξεχωρίσαμε ένα πολύ χαριτωμένο και ταυτόχρονα συμβολικό ερωτικό παιχνίδι το οποίο λειτουργεί παράλληλα και ως συσκευή μασάζ.

Πρόκειται για τον “Απαγορευμένο καρπό” που δεν είναι άλλο από ένα μήλο, το οποίο συμβολίζει το φρούτο που έδιωξε τους πρωτόπλαστους από τον Παράδεισο.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το μήλο προσφέρει ένα αισθησιακό μασάζ σε όλο το σώμα και στις ερωτογενείς ζώνες του ενώ εφαρμόζει άψογα στην παλάμη του χεριού.

Αν το χρησιμοποιήσει κανείς, ανοίγει την πόρτα σε έναν μεγάλο πειρασμό, αυτό της σεξουαλικότητας και της ηδονής. Προσφέρει έντονες δονήσεις και μπορεί κανείς να το χρησιμοποιήσει μόνος του ή μαζί με το ταίρι του.

Έχει επτά διαφορετικές ταχύτητες έντασης και έχει eco friendly σύστημα φόρτισης.Σχετικά Άρθρα

Η συγκλονιστική αφήγηση! Ο πατέρας μου αγόρασε μία Βουλγάρα από σκυλάδικο – Ο άντρας μου με παράτησε – Τα παιδιά μου δε θέλουν να με δουν!

Καλή μου Βέρα γεια σου. Με λένε Ελισάβετ. Διάβασα την ιστορία της Λίλλης, που μοιάζει με τη δική μου σε

Δείτε πώς πετυχαίνουν οργασμό χωρίς επαφή!

Έχετε αναρωτηθεί αν είναι εφικτό να επιτύχουμε οργασμό… κατά παραγγελία, χωρίς ουσιαστικά κανένα ερωτικό άγγιγμα; Οι ειδικοί στην ερωτική ύπνωση

Τι αποκαλύπτει ο τρόπος που περπατάει μια γυναίκα…για τον οργασμό της!

Επιστήμονες από το καθολικό Πανεπιστήμιο του Λούβεν στο Βέλγιο ρώτησαν ένα μεγάλο δείγμα γυναικών, τι είδους οργασμό έχουν. Διαβάστε περισσότερα

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial