Απασφάλισε ο Νίκος Μίχας: «Χορηγούνται εμβόλια πειραματικά και χάνεται κόσμος»

Απασφάλισε ο Νίκος Μίχας: «Χορηγούνται εμβόλια πειραματικά και χάνεται κόσμος»

Ο Νίκος Μίχας έγινε γνωστός μέσα από το talent show «Fame Story», αλλά τελικά άφησε το τραγούδι και ακολούθησε το επάγγελμα του γιατρού.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως γιατρός στο δημόσιο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και φαίνεται πως είναι κατά των εμβολίων για τον κορονοϊό.

Ο ίδιος, πέρυσι, είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις καθώς είχε ποστάρει στο προφίλ του στο Facebook τους ενδοιασμούς του για το εμβόλιο που τότε βρισκόταν σε φάση έρευνας.

Συγκεκριμένα είχε γράψει: «Καλημέρα και καλό μήνα! Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, αλλά θα ξεκινήσω λέγοντας πως ένα εμβόλιο για να κριθεί ασφαλές στο να χορηγηθεί στην κοινότητα, χρειάζεται τουλάχιστον 10 χρόνια δοκιμών και αυστηρών ελέγχων.

Λοιπόν… Πείτε ότι βγαίνει το εμβόλιο… Και σας πούνε πως είναι αναγκαστικό αλλιώς έχει φυλάκα, πώς θα αντιδράσετε; Εγώ που είμαι ιατρός να ξέρετε πως θα αναγκαστώ να μείνω σε σπηλιά που να έχει και έξοδο πίσω πόρτας, ώστε να μπορώ να δραπετεύσω σε περίπτωση ανάγκης».

Ενώ ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχει προχωρήσει στους εμβολιασμούς ο Νίκος Μίχας επανέρχεται στο θέμα του εμβολίου με ένα νέο post κατά του εμβολίου : «Χορηγούνται εμβόλια πειραματικά και χάνεται κόσμος. Αυτό είναι τρέλα» έγραψε.

Να σημειώσουμε ότι δέχθηκε πολλά σχόλια άλλα αρνητικά και άλλα θετικά αλλά και ερωτήσεις όπως το τι πρέπει να γίνει…Σχετικά Άρθρα

H Τζούλια Νόβα σπάει την σιωπή της και απαντά στις φήμες που τη θέλουν να βρίσκεται σε νέα σχέση!

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν έπειτα από 12 χρόνια σχέσης η Τζούλια Νόβα και ο Γιάννης Μάρκου. Στο ένθετο Secret

“Ο George Michael πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών” – Ποιος στενός συγγενής του το αποκάλυψε

Μάλιστα, δηλώνει πως ο εκλιπών τραγουδιστής είχε βυθιστεί ξανά στο κόσμο των ναρκωτικών. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε πόσο καλά περνάει στην Αμερική! (photos)

Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται στην Αμερική με τον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial