Αποχή από το σεξ- Οι επιπτώσεις που έχει στο σώμα μας

Αποχή από το σεξ- Οι επιπτώσεις που έχει στο σώμα μας

Η σεξουαλική ζωή αποτελεί αδιαμφισβήτητα δείκτη σωματικής, πνευματικής και ψυχικής υγείας, ενώ οι ειδικοί αναφέρουν ότι τα οφέλη από τη συχνή σεξουαλική επαφή είναι περισσότερα απ’ όσα πιστεύουμε.

Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο η αποχή από το σεξ μπορεί να φέρει επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων και να παρατηρηθούν αλλαγές τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.

Δες μερικές επιπτώσεις που η αποχή από το σεξ έχει στο σώμα σου και στον οργανισμό σου.

1. Αύξηση της πίεσης σου

Η πίεση του αίματος σου είναι ένα από τα βασικά προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει η αποχή σου από το σεξ. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι το σεξ μειώνει την πίεση του αίματος και συνεισφέρει στη χαλάρωση του οργανισμού!

2. Έχεις περισσότερο άγχος

Η αλήθεια είναι ότι όταν κάνεις σεξ νιώθεις μία χαρά και μία ευχαρίστηση. Μάλιστα, αυτό έχει και κάποια διάρκεια. Οπότε, η αποχή από αυτό δημιουργεί ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα!

3. Χαλαρώνει το ανοσοποιητικό σου σύστημα

Κατά τη διάρκεια του σεξ, ανταλλάσσονται μικρόβια μεταξύ αυτών που το κάνουν. Και τα μικρόβια αυτά έχουν ένα θετικό αντίκτυπο στο ανοσοποιητικό σου. Η αποχή, όμως, το κάνει πιο αδύναμο.

4. Μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στη δουλειά σου

Πέρα από ότι άλλο μπορεί να κάνει η αποχή από το σεξ στον οργανισμό, μπορεί να προκαλέσει αρνητικά και την απόδοσή σου στη δουλειά. Το άγχος, το ότι δε νιώθεις και τόσο καλά, μπορεί όλα να αποδοθούν εκεί!Σχετικά Άρθρα

Η νέα έρευνα για το σεξ που αλλάζει τα δεδομένα!

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι το σεξ κάνει καλό στην υγεία μας και ότι οι άνθρωποι που δεν κάνουν σεξ

Υπάρχει έρωτας με την πρώτη ματιά; Μύθοι και αλήθειες!

Αν ρωτήσεις κάποιον να σου περιγράψει τον έρωτα, το πώς είναι να νιώθεις ερωτευμένος προφανώς η περιγραφή θα περιλαμβάνει τις

6 έρευνες γύρω από το σεξ και τα περίεργα αποτελέσματα τους

Ούτε μία…ούτε δύο, αλλά 6 έρευνες έρχονται να φέρουν τα πάνω κάτω σε αυτά που πίστευες μέχρι τώρα. Τι δεν

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial