Αποχώρηση “βόμβα” για πασίγνωστη πρωταγωνίστρια από θεατρική παράσταση! Τι συνέβη; (video)

Αποχώρηση “βόμβα” για πασίγνωστη πρωταγωνίστρια από θεατρική παράσταση! Τι συνέβη; (video)

Η πασίγνωστη ηθοποιός μπορεί να είχε φωτογραφηθεί για την αφίσα της θεατρικής παράστασης, ωστόσο αποχώρησε και τώρα τρέχουν να βρουν νέα πρωταγωνίστρια.

Ο λόγος για την Χρύσα Ρώπα και την παράσταση «Glorious».

Η Χρύσα Ρώπα θα πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Glorious», η οποία θα ανέβαινε στην αίθουσα «Ιφιγένεια» του Θεάτρου του Ελληνικού Κόσμου, όπως ανακοινώθηκε τον Ιούνιο.

Η ηθοποιός είχε κλείσει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, που στον κινηματογράφο έχουμε δει την Μέριλ Στριπ και θα υποδυόταν τη Φλοράνς, τη «Φάλτσα Σοπράνο». Μαζί της θα ήταν ο Παύλος Κοντογιαννίδης, που θα υποδυόταν τον άντρα της, η Άννα Κουρή, η Μαρία Ανδούτσου και η Νεφέλη Ορφανού.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, η ηθοποιός αποχώρησε και δεν θα είναι στην παράσταση.

Την αποκάλυψη ότι η Χρύσα Ρώπα αποχώρησε από τη θεατρική παράσταση “Glorious” έκανε ο Γιάννης Πουλόπουλος στη “Φωλιά των Κου Κου”.

«Σας έχω μια θεατρική ανατροπή αρκετά μεγάλη. Στην παράσταση Glorious αναμέναμε να δούμε τη Χρύσα Ρώπα στον εμβληματικό ρόλο της πρωταγωνίστριας Florence και βέβαια όλο το υπόλοιπο καστ ήταν ο Παύλος Κοντογιαννίδης, Άννα Κουρή, Μαρία Ανδρούτσου, Νεφέλη Ορφανού.

Μια κυρία δεν θα είναι στο θίασο. Η Χρύσα Ρώπα, η πρωταγωνίστρια της παράστασης, η οποία απ’ ότι μαθαίνω, απ’ ότι λένε οι πληροφορίες μου, δεν θα είναι στην παράσταση τελικά και υπάρχει λόγος που δεν θα είναι.

Τη σκηνοθεσία του συγκεκριμένου έργου θα έκανε ο σκηνοθέτης του Εθνικού Θεάτρου της Βουλγαρίας Ιβάιλο Χρίστοφ και οι πρόβες του δεν συμβάδιζαν με το πρόγραμμα της Χρύσας γιατί στη συνέχεια άλλαξε το χρονοδιάγραμμα που είχε δώσει για την παράσταση».Σχετικά Άρθρα

Μις Αμερική: Πρώτη φορά υποψήφια που δηλώνει ομοφυλόφιλη! (photos)

Τι αναφέρει η νεαρή κοπέλα για την υποψηφιότητα της για το στέμμα;

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial