Αποκάλυψη: Όλη η αλήθεια από την Δήμητρα Αλεξανδράκη για την Ιωάννα Μπέλλα και τον Δημήτρη Μηλιώνη! (photos+video)

Αποκάλυψη: Όλη η αλήθεια από την Δήμητρα Αλεξανδράκη για την Ιωάννα Μπέλλα και τον Δημήτρη Μηλιώνη! (photos+video)

Ένας ντόρος έχει δημιουργηθεί με το που έφυγε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για το Nomads στην lifestyle επικαιρότητα μετά από δημοσιεύματα που ήθελαν την Ιωάννα Μπέλλα με τον Δημήτρη Μηλιώνη να κάνουν σχέση.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, καλεσμένη στο «Πρωινό», αποκάλυψε τι συμβαίνει με τον αγαπημένο της Δημήτρη Μηλιώνη και την Ιωάννα Μπέλλα και λύνει το μυστήριο!

«Έχει στηθεί μια πολύ καλή πλεκτάνη. Τα πλάνα που είδαμε έχουν τραβηχτεί από μια υποτιθέμενη φίλη μου, ήταν στο απέναντι τραπέζι και τράβηξε αυτό το βίντεο. Με αποδείξεις στα λέω αυτά. Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί είναι μια κοπέλα που αγαπούσα πολύ. Με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και δεν απαντάω, δεν υπάρχει λόγος.»

«Η Ιωάννα συνοδευόταν από έναν επιχειρηματία και ο Δημήτρης ήταν πιο πίσω. Στη γιορτή του συνοδευόταν από άλλον επιχειρηματία. Ήταν μια συγκυρία… Επειδή είναι η Ιωάννα και απασχολεί τα ΜΜΕ κι εγώ είμαι στην επικαιρότητα, γι’ αυτό έγινε όλο αυτό. Μίλησα με την Ιωάννα Μπέλλα. Της τηλεφώνησα την ημέρα που έφευγε να πάει στην Ταϊλάνδη. Μου είπε «αν είναι δυνατόν, δεν υπάρχει τίποτα»! Δεν είπε σε κάτι ψέμματα, δεν τρέχει κάτι με την Ιωάννα και τον Δημήτρη.»

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον σύντροφό μου, είμαστε οικογένεια. Έχουμε πολύ ειλικρινή συμπεριφορά ο ένας απέναντι στον άλλον, οτιδήποτε και αν συμβεί το λέμε ο ένας στον άλλον. Είμαστε μια χαρά! Θέλω να το λήξω, δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ της Ιωάννας και του Δημήτρη. Εύχομαι η Ιωάννα Μπέλλα να πάει πολύ καλά στον διεθνή διαγωνισμό»!

Δείτε το βίντεο:Σχετικά Άρθρα

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ: ««Προσωπικά, και έχω αποτύχει, και έχω αρχίσει να αγαπώ την επιτυχία»

Μετά τη συμμετοχή του στο Your Face Sounds Familiar, ο Λευτέρης Ελευθερίου απάντησε για ποιο λόγο δεν συνέχισε τις μιμήσεις.

Η Μισέλ Ομπάμα στην Όπρα: Πιο αποκαλυπτική από ποτέ! (ΒΙΝΤΕΟ)

H Michelle Obama παραχώρησε συνέντευξη στην Oprah Winfrey και μίλησε για τις στιγμές που ο σύζυγός της και πρόεδρος των

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial