ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ: Η επιστροφή της Ναταλίας Λιονάκη σε καθημερινό σήριαλ – Όλη η αλήθεια!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ: Η επιστροφή της Ναταλίας Λιονάκη σε καθημερινό σήριαλ – Όλη η αλήθεια!

Η όμορφη ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη πριν μερικά χρόνια, είχε απασχολήσει με την απόφασή της να πάει σε μοναστήρι. Όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είχαν στραφεί πάνω της και καθημερινά πολλοί δημοσιογράφοι επιχειρούσαν να της πάρουν συνέντευξη. Τώρα σκάει έιδηση βόμβα καθώς για πολλοστή φορά δέχεται πρόταση από γνωστό σήριαλ του ANT1 με σκοπό να κάνει γκεστ σε αυτό.

Οι προτάσεις που είχε δεχτεί στο παρελθόν για να επανέλθει στα τηλεοπτικά δρώμενα είχαν πέσει “βροχή” και τις είχε απορρίψει όλες. Αυτήν τη φορά όμως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pasmina.gr η Ναταλία Λιονάκη σκέφτεται να πει το μεγάλο “ΝΑΙ”!

Να τονίσουμε ότι δεν έχει γίνει επίσημα μοναχή καθώς βρίσκεται σε στάδιο δόκιμης, γεγονός που περιπλέκει την όποια απόφαση πάρει.

Η ΠΙΚΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ

Η μητέρα της προκειμένου να την κάνει να εγκαταλείψει το Μοναστήρι επικαλέστηκε λόγους υγείας, και η Ναταλία επέστρεψε στο σπίτι της στην Καλλιθέα. Ωστόσο, η εντυπωσιακή ηθοποιός δεν θέλησε να επιστρέψει στη ζωή που είχε αφήσει, αφού όσο καιρό ήταν στο πατρικό της σκεφτόταν το πότε θα επιστρέψει στο δρόμο του Θεού. Η Ναταλία Λιονάκη εδώ κι λίγο καιρό βρίσκεται σε Μοναστήρι στο Αλεποχώρι και η μητέρα της φαίνεται να δέχτηκε αυτή την απόφασή της, αφού ήταν απόλυτη σίγουρη ότι αυτό θέλει να κάνει. Μάλιστα, νοίκιασε ένα σπίτι κοντά στη Μονή προκειμένου να βλέπει την κόρη της όποτε το επιθυμεί.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ο ΑΝΤ1 έχει αφήσει στην ηθοποιό συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο προκειμένου να σκεφτεί την πρόταση. Έτσι, δεν αποκλείεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του pasmina.gr  η Ναταλία Λιονάκη να γύρίσει έστω και για λίγο, πίσω στον κόσμο της showbiz!

Να διευκρινίσουμε ότι η επιλογή της να ξαναγυρίσει, έστω και προσωρινά, στον κόσμο της τηλεόρασης δεν την εμποδίζει από το να επιστρέψει αργότερα στη Μονή.Σχετικά Άρθρα

ΨΕΜΑ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ: Μια φήμη για την Kendall Jenner που σοκάρει

Τις τελευταίες ώρες, σε ξένα δημοσιεύματα, αναφέρεται μια φήμη για τις Kardashians, η οποία προκαλεί έκπληξη.

ΠΥΡΑ ΚΑΤΑ SURVIVOR: «Θυμίζει ρωμαϊκό όργιο! Είναι ένας καλός κανιβαλισμός»

«Συχνά ο θεατής λειτουργεί σαν κανίβαλος. Σε θέλει προς βρώσιν του.»

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial