Αποκλειστικό – Η σκληρή απάντηση της Κορομηλά: “Προσπάθησαν να μου επιβάλουν απειλητικά τον Φουρθιώτη για συμπαρουσιαστή…!”

Αποκλειστικό – Η σκληρή απάντηση της Κορομηλά: “Προσπάθησαν να μου επιβάλουν απειλητικά τον Φουρθιώτη για συμπαρουσιαστή…!”

Με μία μακροσκελή επιστολή, η Ρούλα Κορομηλά, “σπάει” τη σιωπή της και μέσω του δικηγόρου της κου Νίκου Αγαπηνού, απαντά σκληρά και έξω από τα “δόντια” για τα όσα συνέβησαν με το κανάλι “Ε” και εξηγεί τους πραγματικούς λόγους που την έκαναν να αποχωρήσει! Διαβάστε την απάντηση της παρουσιάστριας, που θα σταλεί στον Τύπο και πρώτο σας παρουσιάζει το pasmina.gr:

“Σε απάντηση των κακοηθέστατων αναφορών που έχουν δει το φώς της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες και αναπαράγονται συλλήβδην και άκριτα σχετικά με την διακοπή της συνεργασίας μου με τον Τ/Σ ΕΤVπαραθέτω τα ακόλουθα :

Εγώ από την πλευρά μου από την έναρξη της συνεργασίας μου έχω τηρήσει στο έπακρον όλες τις συμβατικές μου υποχρεώσεις. Αντιμετώπισα από την αρχή αρνητικό κλίμα που εστιαζόταν πρωτίστως στην άρνηση του Τ/Σ να εκπληρώνει τις ανειλημμένες συμβατικές οικονομικές του υποχρεώσεις στους συντελεστές της εκπομπής. Θεωρώ δευτερεύον να επισημάνω ότι υπάρχουν σημαντικές οικονομικές οφειλές και προς εμένα, αλλά πρωτίστως με ενδιαφέρει η εκπλήρωση των οικονομικών υποχρεώσεων του σταθμού προς τους συνεργάτες μου, καθώς μάλιστα πληροφορούμαι σήμερα από τους ίδιους ότι αυθαιρέτως ο σταθμός επιχειρεί να υποβαθμίσει τις υπηρεσίες των συντελεστών και να μειώσει αυθαιρέτως τις συμφωνηθείσες αμοιβές τους. Ο Τ/Σ γνώριζε άριστα το κόστος κάθε επεισοδίου, καθώς η εκπομπή αποτελεί εσωτερική παραγωγή υπό την δική του ευθύνη και όλα τα υπόλοιπα είναι προσχήματα και στηρίζονται σε αναληθείς προϋποθέσεις.

Τρείς ημέρες πριν την προγραμματισμένη μετάβαση τη δική μου, των συνεργατών και συντελεστών και όλων των καλεσμένων της εκπομπής στην Σύρο που αποτελούσε επιθυμία του σταθμού, την Δευτέρα στις 20-6-2016 με κάλεσε ο κ. Φίλιππος Βρυώνης μαζί με τον κ. Μένιο Φουρθιώτη και  την κα Πολίνα Τόλη και επιχείρησαν αυθαίρετα , αιφνιδιαστικά και μονομερώς να μου επιβάλλουν ως συμπαρουσιαστή τον κ. Μένιο Φουρθιώτη με ύφος επιτακτικό και απειλητικό. Δεν ήταν δυνατόν να υποκύψω σε defactoκαταστάσεις που δεν προβλέπονταν ούτε συμβατικά και με μείωναν ως επαγγελματία και ως άνθρωπο   και στη δικαιολογημένη απολύτως άρνησή μου που την κοινοποίησα και μέσω emailτου πληρεξουσίου δικηγόρου μου στον Τ/Σ , ο σταθμός άμεσα και παντελώς αναιτιολόγητα και αντισυμβατικά δημοσίευσε δελτίο τύπου μετά από κάποιες ώρες με ανυπόστατο περιεχόμενο, γιατί τα πραγματικά περιστατικά έχουν όπως ακριβώς αναφέρονται στο παρόν δελτίο τύπου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο σταθμός άσκησε αφόρητες πιέσεις στους συνεργάτες μου ανεπιτυχώς να μεταβούν στην Σύρο με παρουσιαστή τον κ .Φουρθιώτη , οργανώνοντας μέχρι και τις τελευταίες λεπτομέρειες της παρουσίασης με την ονομασία  <<Μια βραδιά κάτω από τα αστέρια >> με παρουσιαστή τον Μένιο Φουρθιώτη , εκπομπή που διαφημίσθηκε και ανακοινώθηκε δημοσίως και από την εκπομπή του σταθμού με τίτλο  <<Πρωϊνούλι>> .

Σας επισυνάπτω το σχετικό e-mailπου έχω αποστείλει την 20/6/2016 μέσω του πληρεξουσίου δικηγόρου μου :

Σε σχέση με την σύμβαση συνεργασίας της κας Κορομηλά με τον σταθμό ETVκαταρχήν η εντολέας μας διαμαρτύρεται έντονα για την αντισυμβατική σας συμπεριφορά δεδομένου ότι ουδεμία συμβατική πρόβλεψη και δέσμευση αντίστοιχα υφίσταται για τυχόν συμπαρουσίαση της εκπομπής! Πρόκειται για απόφαση του σταθμού μονομερή και αυθαίρετη και δεν δεσμεύει συμβατικά την εντολέα μας, ενώ αντίθετα αποτελεί ευθεία παραβίαση της σύμβασης από μέρους σας! Σας καλούμε να σεβαστείτε τους όρους της σύμβασης την οποία η εντολέα μας τηρεί απόλυτα, σας δηλώνουμε ότι η εντολέας μας εμμένει στη σύμβαση και στους όρους αυτής και σας καλεί να απέχετε από κάθε αντισυμβατική και ετσιθελική συμπεριφορά. Τέλος σας δηλώνει ότι επιφυλάσσεται κάθε νομίμου δικαιώματός της και απαίτησης από τις αυθαίρετες ενέργειές σας και σας καλεί εντός προθεσμίας τριών ημερών από λήψεως του παρόντος να εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας που προβλέπονται στον όρο 3 της σύμβασης.”

Ρούλα ΚορομηλάΣχετικά Άρθρα

ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΠΑΛΙ; Ο Μίκι Ρουρκ συνεχίζει τις αλλοπρόσαλλες εμφανίσεις του! (photos)

Για άλλη μια φορά δεν θυμίζει σε τίποτα τον γοητευτικό άνδρα του σινεμά που ξέραμε. 60 SHARES Share on Facebook

Ελληνίδα πρωταγωνίστρια παραδέχεται: «Είχα γίνει μια «μουλάρα» στην εγκυμοσύνη μου!” (photo)

Αποκαλύπτει πως αντιμετώπισε την εγκυμοσύνη της. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Αυτός είναι ο “Πιτσιρίκος”: Κι όμως ο πιο αινιγματικός τύπος του διαδικτύου έδωσε συνέντευξη!

Ο πιο διάσημος Έλληνας blogger  είναι  o “πιτσιρίκος”.  Όλοι έχουμε διαβάσει  άρθρα του, αλλά παραμένει  ανώνυμος και ελάχιστα γνωρίζουμε για 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial