ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στον αέρα κινδυνεύει να τιναχτεί εκπομπή στο Ε! Όλο το ρεπορτάζ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στον αέρα κινδυνεύει να τιναχτεί εκπομπή στο Ε! Όλο το ρεπορτάζ!

Τι συμβαίνει με την τηλεοπτική εκπομπή;

της Κοντογιάννη Άννας

Και ενώ βρισκόμαστε λίγο πριν την έναρξη της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, φαίνεται πως στο παρασκήνιο υπάρχει έντονη δράση.

Πιο συγκεκριμένα στο κανάλι Epsilon, αυτές τις μέρες, αν και δεν είναι ακόμα γνωστό, ίσως και να γίνει μία τεράστια αλλαγή. Όπως σας είχαμε γράψει πρώτοι στο pasmina.gr η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη γίνεται καθημερινή αλλά η ομάδα αλλάζει.

Εκτός όμως από τα πρόσωπα στη δημοσιογραφική ομάδα και του πάνελ, στα οποία θα γίνει ανανέωση, πιθανό να υπάρξει και αποχώρηση βόμβα από το τιμόνι της εκπομπής.

Μιλάμε για την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Φιλιώ Γιαννακοπούλου, η οποία είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής, για όσο είναι στον αέρα.

Η δημοσιογράφος – αρχισυντάκτρια, αν και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο Epsilon, ωστόσο θεωρείται παιδί του ΑΝΤ1, καθώς εκεί βρισκόταν σε νευραλγικά πόστα πολλών πετυχημένων εκπομπών.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του pasmina.gr, στην Φιλιώ Γιαννακοπούλου έγινε πρόταση από τον ΑΝΤ1, για να αναλάβει την ερχόμενη σεζόν εκπομπή του καναλιού.

Κάτι τέτοιο είχε συμβεί και πέρυσι, όταν της είχε προταθεί από τον ΑΝΤ1 να αναλάβει την αρχισυνταξία της εκπομπής Joy. Μια συνεργασία που τελικά δεν προχώρησε, αφού η Φιλιώ Γιαννακοπουλου, παρέμεινε στο Ε.

Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί τελικά με τη νέα πρόταση, όμως αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα, είναι πως αν τελικά την αποδεχτεί τότε στην εκπομπή της Καραβάτου και του Κατσούλη, θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα, αφού κατά πάσα πιθανότητα θα ακολουθήσουν την αρχισυντάκτρια  και οι δημοσιογράφοι της εκπομπής, το οποίο θα είναι μεγάλο εσωτερικό πλήγμα, καθώς η εκπομπή “Στα Καλά Καθούμενα” είναι ένα project που βασίζεται σημαντικά στο εκτός πλατό κομμάτι.

Δεν πρόκειται δηλαδή για μία εκπομπή, όπου οι βασικοί παρουσιαστές της, έχουν πάρει όλο το βάρος πάνω τους, αλλά είναι “χτισμένη” σε δουλειά εκτός στούντιο! Δηλαδή συνεντεύξεις, παρουσίαση ειδικών ενοτήτων κτλ, κάτι που γίνεται αποκλειστικά από τους – εκτός παρουσιαστών – συντελεστές και είναι αυτό τελικά που έχει ξεχωρίσει την εν λόγω εκπομπή από τις ανταγωνιστικές αλλά και στάθηκε η αφορμή για να προαχθεί στο καθημερινό πρόγραμμα!

Οπότε, όπως μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας, μία πιθανή αποχώρηση της αρχισυντάκτριας, αλλά και κάποιων δημοσιογράφων θα φέρει τεράστια αναστάτωση.

Το ρεπορτάζ του pasmina.gr τρέχει! Παραμείνετε συντονισμένοι!Σχετικά Άρθρα

Ο πιο ντροπιαστικός χωρισμός! Σέρνεται στα πόδια της για να μην τον αφήσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο χωρισμός ενός ζευγαριού καταγράφεται σε βίντεο και γίνεται viral. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Τρίτη 11 Οκτωβρίου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για σήμερα! 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial