Αποπλάνησε τον σε δημόσιο χώρο χωρίς καν να τον αγγίξεις!

Αποπλάνησε τον σε δημόσιο χώρο χωρίς καν να τον αγγίξεις!

Αν θες να τον τρελάνεις, αρκεί να κάνεις κάτι από τα παρακάτω ή και όλα (αν αντέξει):

Το κλειδί είναι να παίξεις με το μυαλό του, να του εξάψεις τη φαντασία και την προσμονή. Στη τελική, πάνω κάτω τα συστατικά του “κυρίως” όλοι τα ξέρουμε! Τα ορεκτικά κάνουν… τη διαφορά.

Αποφάσισες πως ήρθε η ώρα για παιχνίδι;

Ντύσου λοιπόν seχy! Υπάρχουν συγκεκριμένα ρούχα για τα οποία οι άντρες τρελαίνονται όπως τα φορέματα και οι φούστες (ιδίως σε συνδυασμό με ψηλές κάλτσες), τα μπλουζάκια με ντεκολτέ ή δαντέλα.

Η αίσθηση της όσφρησης συνδέεται πολύ έντονα με τα συναισθήματα μας γι’ αυτό φρόντισε τη μοιραία βραδιά να φορέσεις το αγαπημένο του άρωμα. Μπορεί ούτε κι ο ίδιος να μη γνωρίζει ποια δύναμη ασκεί πάνω του το συγκεκριμένο άρωμα, σίγουρα όμως σε συνδυασμό με το seχy ντύσιμο θα χάσει το μυαλό του!

Δεν υπάρχει καλύτερο αφροδισιακό από το να του ψιθυρίσεις στο αυτί πράγματα που θέλεις να κάνετε μαζί. Την ώρα που μιλάει με κάποιο φίλο του σκύψε προς το μέρος του και ψιθύρισε του λεπτομέρειες που μόνο οι δυο σας πρέπει να ξέρετε. Μπορείς επίσης να του μιλάς με υπονοούμενα όλο το βράδυ.

Για να τον τρελάνεις ακόμη περισσότερο την ώρα που θα του ψιθυρίζεις στο αυτί ή ακόμη και σε ανύποπτες στιγμές ακούμπησε τον κοντά σε ευαίσθητα σημεία.

Την ώρα που μιλάτε άρχισε να ακουμπάς τον εαυτό σου «τυχαία» σε σημεία του σώματος σου που ξέρεις ότι έχει αδυναμία όπως ο λαιμός ή το στήθος σου.

Φλέρταρε τον χωρίς να πεις λέξη, απλά με μια πονηρή, σκανδαλιάρικη και πολλά υποσχόμενη ματιά που λέει «Σε θέλω!» . Πρόσθεσε ένα ανεπαίσθητο δάγκωμα στα χείλη ή το κλασσικό νωχελικό παίξιμο με τα μαλλιά σου. Αυτό και μόνο αρκεί αν τον ερεθίσει, αφού αποτελεί ξεκάθαρο ερωτικό κάλεσμα από μεριάς σου.Σχετικά Άρθρα

Ένας στους δέκα Ιάπωνες δεν έχει κάνει ακόμη σεξ στα 40!

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, στην Ιαπωνία ένας στους δέκα ετεροφυλόφιλους ανθρώπους δεν έχει κάνει ακόμη σεξ σε αυτή την ηλικία.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ VS ΑΝΔΡΕΣ: Ποιοι κάνουν συχνότερα στοματικό σεξ;

Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα που πραγματοποιήθηκε αυτοί που το προτιμούν συχνότερα είναι…

Κάνε τον σύντροφό σου να ξεχάσει το όνομά του με αυτά τα κόλπα… στο sex!

Μπορείς να τον κάνεις να ξεχάσει το όνομά του και να θέλει μόνο εσένα!

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial