Αποστολία Ζώη: Η «πληρωμένη» απάντηση της στον Κατσινόπουλο! (video)

Αποστολία Ζώη: Η «πληρωμένη» απάντηση της στον Κατσινόπουλο! (video)

«Πληρωμένη» απάντηση της Αποστολίας Ζώη στον πρώην συμπαίκτη της στο “Nomads”, Γιώργο Κατσινόπουλο.

Εκείνος είπε ότι δεν της μιλάει κι εκείνη δίνει τη δική της απάντηση…

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Κατσινόπουλος, ο οποίος εξήγησε γιατί δεν μιλάει πια με την Αποστολία Ζώη.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:«Σε ένα πάρτι με την Αποστολία δεν μίλησα. Δεν ξέρω καν αν με είδε, αλλά ήμασταν σε μια κοινή παρέα και σηκώθηκα κι έφυγα. Δεν νομίζω ότι και η ίδια θα ζήταγε μια δεύτερη ευκαιρία. Οι γνωριμίες οι σωστές γίνονται κάτω από κακές συνθήκες, όσες γνωριμίες έχω κάνει κάτω από καλές συνθήκες, δεν έχουν κρατήσει. Οπότε όταν φτάνεις σε όρια και απογυμνώνεται ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου, χωρίς να λέω απαραίτητα ότι είναι κακός χαρακτήρας, λέω ότι δεν μου κάνει, μην παρεξηγηθώ. Απλά δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας και οι χαρακτήρες μας και η λογική μας. Και φτάσαμε σε ένα σημείο που μέσα μου ένιωσα πάρα πολύ άσχημα, άδικα και μια απέχθεια. Οπότε, δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσω αυτό το πράγμα».

Oι δημοσιογράφοι συνάντησαν την γνωστή τραγουδίστρια και πήρε θέση. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Με τον Γιώργο δεν βρέθηκα ποτέ. Εγώ τραγουδούσα στο πάρτι του ΟΚ! και δεν ήμουν κάτω σε κάποια παρέα. Αφού με είδε θα έπρεπε να έρθει να μου μιλήσει. Αν τον έβλεπα από κοντά θα τον αγκάλιαζα, θα τον φιλούσα και θα ρωτούσα πώς είναι. Με ενδιαφέρει να πορεύομαι με αγάπη».Σχετικά Άρθρα

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Δεν θέλω να έχω έξω από την πόρτα μου 500 τσαντίρια με πρόσφυγες…» (video)

  Για το θέμα που έχει προκύψει με τους χιλιάδες πρόσφυγες που μένουν σε καταυλισμούς στην Ελλάδα μίλησε ο Λαυρέντης

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial